28 augustus 2012

A FUN WAY TO PASS SOME TIME

Na een vakantie vind ik het altijd leuk om een fotoboek te maken. Hand gemaakt is natuurlijk leuk, maar ik ben meer van het digitale, het Photoshoppen. Digi-scrappen is een hele leuke manier om leuke herinneringen vast te leggen. Na wat leuke dingen op te hebben gezocht ben ik aan de slag gegaan. Het vergt echt heel veel tijd, dat had ik niet verwacht! Maar erg leuk, als je niets te doen hebt. :)


De bovenste foto is de voorkant van het boek. Ik heb lang getwijfeld hoe ik het wilde, maar ik ben uitgekomen op dit. Basic, simpel, maar toch leuk - naar mijn mening. De laatste twee foto's zijn twee bladzijdes uit het fotoboek. Foto's van ons samen die ik bewerkt heb met wat dingetjes. Onder de foto's kan nog tekst geplaatst worden. ;)

Ik vind digi-scrappen echt onwijs leuk. Ik ben sowieso heel graag met Photoshop bezig en dit is natuurlijk de perfecte manier voor mij om een fotoboek te maken! :) Het fotoboek is nog lang niet af, maar als het af is, zal ik het zeker fotograferen!

Hoe maken jullie het liefst een fotoboek? Handmade, of digitaal?


4 opmerkingen:

 1. Super leuk!
  Ik heb vorige jaar gewoon zelf een fotoboek gemaakt over vriendjes en mij vakantie. Wat ik dit jaar ga doen met de foto's weet ik nog niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, wat leuk! ik heb nog nooit aan digi-scrappen gedaan. Misschien eens proberen, Photoshop is namelijke echt een hobby van mij haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke leuk ik maak ze in indesign gecombineerd me photoshop en dan print ik ze uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er erg leuk uit zeg! Vooral de laatste vind ik erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen