1 september 2012

EARLY SEPTEMBER FAVORITES

En zo is het weer september. Heel cliché, maar wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel. Ik heb het gevoel dat ik gisteren jarig was en dat het vorige maand kerst was. Cannot believe it's September already. Maar ook september heeft zo zijn charmante kanten. De herfst begint zo langzamerhand weer, ik kan mijn sjalen weer uit de kast halen (yay!) en de foto's in de herfst worden altijd extra mooi. De laatste tijd heb ik nogal wat dingetjes waar ik blij van wordt en die wil ik graag aan jullie vertellen! :)


 • De vakantie foto's van Italië terug kijken. Hier boven een foto waar ik gek op ben. Elke avond gingen we achter onze camping naar het Gardameer, waar je echt heel romantisch kon zitten (ook niet onbelangrijk toch ;-)) en heerlijk zwemmen. Ik mis het wel!
 • DIY projecten. De laatste tijd ben ik ineens van het creatief bezig zijn. Zo heb ik voor m'n beste vriendin voor haar verjaardag iets leuks gemaakt. Kan nog niet vertellen wat, want ze leest hier soms, haha! Op Pinterest kan ik uren kijken naar de categorie DIY & Crafts!
 • Stage. Laatste jaar, dus ook mijn laatste jaar als juf Daniëlle. Deze week begonnen met stage en gelukkig is het team heel erg leuk en gezellig. Groep 4 is mijn klas dit jaar, maar vrijdag ben ik in groep 7/8 geweest. Ook erg leuk!
 • Lijnzaad. Ik heb één hele dag besteedt aan het zoeken naar healthy recepten. Ik zag op verschillende vegetarische blogs lijnzaad langs komen. Het schijnt goed te zijn voor je darmen en je spijsvertering. En het is nog lekker ook! Het liefst eet ik het op een boterham met pesto en geitenkaas. Een beetje lijnzaad er overheen en smullen maar!
 • Vakantieplannen maken. Mijn vriend en ik zijn nog maar net terug uit Italië, maar we hebben nu al weer een weekje weg geplant. In februari gaan we als het goed is een weekje naar Texel, jaarlijke traditie, haha. ;) Ik verheug me er nu al op, Texel is echt mijn eiland. :)
 • Een uitzet sparen. Sinds we redelijk grote samenwoonplannen hebben, ben ik echt naar allerlei leuke uitzet dingetjes aan het speuren. Zo heb ik al hele leuke thee glazen op het oog en heb ik mijn peper & zout setje van mijn broer gehad (haha!). Het liefst koop ik van alles in één keer, maar voor mijn bankrekening is het beter als ik eens per maand iets leuks koop.

3 opmerkingen:

 1. Oeh, de stage klinkt heel tof! Ik ben benieuwd hoe jij als juf bent haha. En de vakantieplannen klinken ook niet verkeerd, Texel is altijd een leuk plekje. Rustig, gezellig en toch ook weer een fijn thuis gevoel. Oh, en de lieve zeehondjes en schaapjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als juf ben ik denk ik gek, gezellig maar wel consequent. Tenminste, dat hoop ik, haha! En inderdaad, Texel geeft een heerlijk thuis gevoel. :)

   Verwijderen
 2. Heerlijk lijstje! Altijd zo leuk zulke dingen te lezen, om blij van te worden!

  BeantwoordenVerwijderen