14 november 2012

TODAY'S LUNCH


De laatste tijd let ik een beetje op mijn eetpatroon. Toch wil ik wel iets lekkers en speciaals klaarmaken voor mezelf, dat is leuk en dan is het ook leuker om op te eten! Vanmiddag maakte ik een waldkornbol met gerookte kipfilet.

Wat heb je nodig?
Een waldkornbol
Gerookte kipfilet
Halfvolle mayonaise
Pesto genovese

Het maken was heel simpel - gewoon de gerookte kipfilet in plakjes snijden en op het broodje leggen. Daarna smeerde ik er halfvolle (!) mayonaise op, gevolgd door pesto genovese. Dat is de groene versie - het lekkerst, als je het aan mij vraagt. Het smaakte heerlijk!

4 opmerkingen:

  1. Nou die pesto mag je achterwege laten maar de rest hmmm lekker hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, dat lijkt me erg lekker! Klinkt niet verkeerd, en de groene pesto is inderdaad lekkerder, toevallig dat we die ook in huis hebben, haha. :p

    BeantwoordenVerwijderen