4 januari 2013

SHOPPING: Paperchase notebook.

Paperchase / €13,00

De afgelopen twee weken ben ik op zoek geweest naar een mooi notitieboekje. Ik houd gewoon van het opschrijven van dingen, zoals ideeën, doelen en andere krabbels. Maar eigenlijk kon ik nergens een leuk notitieboekje vinden. Ik zei dit tegen een vriendin en zij gaf me de tip om eens bij Paperchase langs te gaan. Paperchase is een winkeltje (ik vond 'm op station Utrecht Centraal) waar je allerlei leuks van papier kan vinden; originele kaarten, mooi inpakpapier, agenda's, bureau accesoires en notitieboekjes. Ik zag dit notitieboekje en twijfelde geen moment.

En nu ben ik helemaal gek op mijn nieuwe notitieboekje. Ik heb nu al zin om 'm lekker vol te schrijven met van alles!  Houden jullie ook zo van het opschrijven van dingen?

Liefs,
Daniëlle.

10 opmerkingen:

 1. Super leuk! Ik ben vorige week ook begonnen met een notitieboekje/dagboekje. Dat is altijd zo leuk om terug te lezen :)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaa, ik had er deze week nog een blogje over geschreven. Ik ben er dol op en ik heb nu een Moleskine die ik ook helemaal vol wil schrijven. Paperchase is trouwens echt een geweldige winkel. Alles is daar mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou ook zo van notitieboekjes en schrijven! Ik kan echt genieten van zo'n artikel als deze. Ik krijg gelijk weer zin om mijn eigen notitieboekjes erbij te pakken haha. Persoonlijk vind ik het merk Moleskine ook erg leuk. Misschien een tip? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, die is ontzettend leuk! Ik heb nu ook een notitieboekje in mijn tas gedaan. Die gaat er standaard in. Ik moet alleen nog onthouden dat ik er vaak wat in moet noteren, vaak vergeet ik het. :( Moleskine heeft fijne boekjes, top kwaliteit! Alleen die prijs... kiiilng. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige notitieboekje! Ik moet volgens mij echt eens naar Utrecht, zie altijd allemaal leuke dingen op blogs die uit winkeltjes uit Utrecht komen. Ik vind je blog erg leuk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een agenda van dit merk. Ze verkopen het ook bij de Bijenkorf.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook gek op notitieboekjes! Ik gebruik hem vooral om mijn wish list bij te houden en om tijdens het lezen alles op te schrijven, zoals mooie quotes of opvallende dingen. Dat is veel makkelijker voor de reviews daarna :) Wat een mooi boekje! Ik zal eens kijken waar die winkels allemaal zitten.

  Mel@thedailyprophecy.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooi! Ik heb er zelf 1 van, hoe kan het ook anders, paperblanks. Ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen