24 februari 2013

TEXEL | DAY 1

Maandagochtend rond half 10 vertrokken we. Onderweg dronken we koffie in Akersloot (even wakker worden) en daarna reden we door naar de boot. We moesten een uur wachten en dus liepen we even naar beneden. De tijd ging gelukkig snel ;-) Als ik eenmaal op de boot zit, heb ik altijd gelijk het 'Texel-gevoel'. Toen we aankwamen, voelde het dan ook alsof ik niet weg geweest was. Het voelt als thuis. ;-)

Inmiddels was het een uur of half 2, we hadden wel honger! We besloten om een broodje te gaan eten bij Strandpaviljoen Paal 17. Het is net verbouwd en het ziet er nu heel gezellig en mooi uit. Ik at een broodje met gerookte zalm, mmm. ;-) Ook dronk ik verse muntthee - mijn nieuwe verslaving. We liepen nog wat over het strand en daarna gingen we boodschappen doen. 

's Avonds aten we bij Catherinahoeve in Den Burg, waar je heerlijke pannenkoeken kan eten. Toen zat het eerste dagje er al weer op. ;-)

4 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Ik wil er zeker eens heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben eens naar vlieland geweest. Het in Nederland maar toch heb ik een buitenland gevoel! Ik houd van dr natuur en de knusheid op de eilanden.
  Fijne foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er allemaal super uit! Misschien moet ik zelf ook maar eens een kijkje gaan nemen..

  BeantwoordenVerwijderen