13 februari 2013

THINGS THAT HAPPENED THIS WEEK

Ik kocht een nieuw ontbijt servies. Helaas heb ik mede door mijn onhandigheid, het kopje al gebroken! // Ik bakte speltkoekjes met kokos. Mmm!

♥ Helemaal verslaafd zijn aan Pinterest. Dat was ik al, maar de laatste tijd zie ik zoveel leuke inspiratie! Vooral op interieur-gebied. Ik ben helemaal weg van zwart/wit/grijs.

♥ Mijn lieve parkiet overleed maandag. Ze was al een hele tijd ziek, maar het leek toch weer beter te gaan. Totdat ze maandag ineens van haar stok viel. Het is zo stil in huis! Gisteren heb ik haar begraven met mijn neefjes (die allebei heel hard moesten huilen, aww!).

♥ Ik heb mijn examen Observeren & Rapporteren gehaald! Ik kreeg zelfs het compliment dat mijn rapportage heel professioneel was. Yes! Dat betekend dat ik nu echt mag gaan beginnen mijn mijn examenproeven op stage. Ik kan niet wachten om mijn diploma in handen te hebben. ;)

♥ Voorbereidingen treffen voor onze vakantie. Maandag vertrekken mijn vriend en ik voor een week naar Texel. Zo heerlijk! Vanavond maken we een leuk CD'tje voor in de auto en ook alvast een boodschappenlijstje. Ik ga zo genieten volgende week. :)

♥ Me realiseren dat ik me echt goed voel sinds ik wat meer biologisch eet. Ik eet minder vlees, meer fruit & groente en winkel graag bij de Natuurwinkel. Helaas is dat wel erg prijzig en ben ik ook niet van plan om helemaal vegan te gaan. Voorlopig dan.

Liefs,
Daniëlle.

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuk servies! Veel plezier op Texel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Arme parkiet...

  Je servies ziet er erg mooi uit! Waar heb je die vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij de Action! Was samen iets van 3 of 4€!

   Verwijderen
 3. Awwwh wat zielig van je parkietje :(
  Verder klinkt het als een fijne week. Vooral je vooruitzicht op de vakantie. Heerlijk even weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ging dus letterlijk van z'n stokje.. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer van je parkietje zeg!
  Daarentegen klinkt Texel wel weer heel fijn en wat heerlijk ook dat je dat gezonde eten zo goed voelt. Ik doe mijn boodschappen altijd snel na het werk en ben dan helemaal niet bezig met biologisch en super gezond, zou ik toch wat meer moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat zielig van je parkietje zeg, gecondoleerd. :((

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aww wat zielig dat je parkietje is overleden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk blogje. Behalve van je parkiet..

  BeantwoordenVerwijderen