22 maart 2013

TEXEL | DAY 3

Op woensdag besloten we naar Ecomare te gaan, dat is een centrum waar (zieke) zeehonden worden opgevangen. Ook zijn er sinds kort bruinvissen. Zelf ben ik er al zo'n vaak geweest, maar mijn vriend nog nooit. Daar moest verandering in komen! 's Ochtends sprongen we rond half 10 op de fiets, want om 10 uur werden de bruinvissen gevoerd. Zelf vind ik het altijd leuk om te zien hoe die dieren reageren op mensen. Helaas wilden de bruinvissen niet op de foto, maar de zeehonden wel. ;-)

Rond half 1 fietsten we richting de Koog en besloten we te gaan eten bij Oranjerie, waar we eigenlijk altijd wel een keer eten als we daar op vakantie zijn. Ik nam een heerlijke muntthee (as always) en bestelde een gezond broodje. De Oranjerie is trouwens prachtig ingericht, ze zijn helemaal verbouwd. Ook daar schoot ik natuurlijk wat foto's van. ;-)

De rest van de middag zijn we gaan zwemmen in het tropisch zwemparadijs wat bij ons park hoorde. Lekker in het bubbelbad gezeten. ;-) 's Avonds aten we een vegetarische kaasburger met gekruide aardappeltjes. Lekker simpel. 's Avonds gingen we ook nog bowlen en wat drinken in het dorpje.

5 opmerkingen:

 1. Mooie foto's, ik wil eigenlijk nog eens een keer naar Texel. Ik ben er al een keertje geweest, voor familieweekend, maar dat was echt heel erg kort. -x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartstikke mooie foto's! Leuk om zo je dag door te komen toch op Texel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt mooie foto's gemaakt! Op texel ben ik nog nooit geweest.. Ik ga altijd naar Ameland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heerlijk uit, ben er nog nooit geweest maar lijkt me wel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n weekendje weg :) Texel is echt leuk inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen