9 april 2013

SHOPPING: Uitzet.

 

Als je mij volgt op Instagram dan heb je het vast al gezien: ik ben flink aan het shoppen voor mijn uitzet. Of nouja, flink... Ik struin heel veel winkels af om vervolgens niet zoveel te kopen. Ik zie gewoon zóveel leuks. En dan ben ik bang dat ik er later spijt van krijg omdat ik iets zie wat ik nog leuker vindt.

Toch kwam ik thuis met twee praktische dingen: theeglazen en kruiden voorraadpotjes. Het is wel weer duidelijk welke twee dingen ik het liefst doe: thee drinken en koken met kruiden...

Wat is jou favoriete winkel om bijvoorbeeld een servies te kopen?

10 opmerkingen:

 1. Ik dacht dat ik je volgde maar schijn bedriegt. Snel verandering in gebracht. Servies van Blond vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk he, spulletjes kopen voor de uitzet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vergeet niet om eens bij de kringloop te kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die kruidenpotjes! Ik woon op kamers en leef in een bij elkaar geraapt zooitje haha. Mijn volgende appartement (hoop ik! of studio, ook goed) ga ik wel lekker helemaal inrichten naar mijn smaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Al mijn servies komt van de Action! Betaalbaar, stevig en het blijft ook mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die kruidenpotjes zijn super leuk! Ik heb nog geen plannen om uit huis te gaan maar vraag met kerst al een paar jaar op rij kleine dingen voor m'n uitzet. Zo heb ik al wijn en theeglazen, gewone glazen, schalen en een cupcakehouder (want die heb ik ook echt nodig he haha). Vooral Ikea vind ik fijn, maar mocht je iemand kennen die een (horeca) bedrijf heeft, ga naar de Hanos! Daar heb je de koopjeshoek en kun je super goedkoop heel erg mooi servies kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij de action ga ik graag spulletjes kopen. Servies maar ook andere dingen.
  Je hebt een leuke site, wil je een keer op de mijne kijken? Er loopt nu een winactie, www.s-diary.tk/winactienivea.
  Liefs, Suzanne (www.s-diary.tk)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh dit herken ik zo!! Ik ben ook bang dat ik er later spijt van krijg. Met als gevolg dat ik heel veel winkels zie en heel weinig koop. Verhuizen is nog best lastig. ;)

  BeantwoordenVerwijderen