3 april 2013

TEXEL | DAY 4 + 5 (LAST DAYS)

Mijn vriend kocht in Texel een nieuwe fiets en die moest natuurlijk goed gebruikt worden. We besloten op donderdag een fietsroute te gaan fietsen in de Slufter, een duingebied van de Koog tot de Cocksdorp. Een pittige route dus! Rond 10.00 vertrokken we. We hadden flinke tegenwind en het ging ook nog eens sneeuwen, dus tussendoor stopte we in een gezellig cafeetje om een heerlijk, warme cappuccino te drinken.

Rond half 1 kwamen we aan bij Strandpaviljoen Paal 28, waar we beide een stokbroodje Hawaï uit de oven aten. Yum! Op de terugweg besloten we maar niet meer door de duinen te fietsen, maar gewoon door het bos en over de gewone weg. Mijn vriend wilde nog even winkelen in de Koog, dus daar was onze eindbestemming. We liepen nog heerlijk in het zonnetje over het strand (het leek wel lente!), waarna we warme choco met slagroom bestelde in de strandtent.

's Avonds zijn we uit eten geweest bij Steakhouse Eiland. Ik at daar de heerlijkste falafel :-) We zijn niet te lang blijven hangen, want om 20.30 kwam WIDM. Ook maakte we het huisje schoon, want dat moest ook gebeuren. Vrijdag zijn we om 10.00 van het park vertrokken en daarna hebben we nog geluncht in Den Burg, bij Texel Taveerne De 12 Balcken. Daarna zijn we weer naar huis vertrokken. Het was een heerlijke midweek!

9 opmerkingen:

 1. Oeh, de foto's zien er heerlijk uit. En wandelen in het zonnetje is natuurlijk het einde.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! die chocolademelk ziet er heerlijk uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk! Eerst lekker sportief in de buitenlucht en daarna genieten van een warme chocomel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw mooie foto,s en heerlijk zo,n stokbroodje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg nu gelijk zin in warme chocolademelk. Wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je heerlijke foto's gemaakt zeg, ik wil ook wel weer eens lekker uitwaaien op één van de waddeneilanden!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch! Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Chocolademelk ♥♥♥
  Leuke foto's!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen