25 juni 2013

SHOPPING // UTRECHT

Vandaag ben ik weer eens een dagje gezellig wezen winkelen in Utrecht. Ik vind Utrecht altijd een geweldige stad, er hangt een hele leuke sfeer en de winkels zijn ook erg leuk (ook niet onbelangrijk, toch?). Vandaag heb ik weer eens wat winkels bezocht waar ik nog nooit naar binnen was geweest, namelijk Flying Tiger en Dille & Kamille. Bij Flying Tiger kocht ik waterverf, kwasten en maatlepels (noem je dat zo?) voor het bakken. Bij Dille & Kamille kocht ik niets, maar oh.. wat is dat een leuke winkel zeg! Ik moest mezelf echt inhouden om mijn geld in mijn zak te houden. Als je fan bent van bakken/koken, ga daar dan eens kijken!

Verder kocht ik bij de H&M nog een jurkje, erg leuk voor als ik naar Italië ga :-). Daar is het namelijk wel lekker weer! En als laatst een praktisch ding: een nieuwe agenda. 

8 opmerkingen:

  1. Die maatlepels zien er leuk uit zo in die verschillende kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zag het al op je instagram! Leuke aankopen (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ik vind de Flying Tiger en Dille & Kamille zulke leuke winkels! het wordt wel moeilijk voor me om niet alles te kopen als ik volgend jaar in Utrecht woon, haha. Leuke aankopen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke items, ik ben ook gek op Dille & Kamille.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie foto's! Welke camera gebruik jij? En wat zien die lepeltjes er leuk uit :-) Dille & Kamille is idd een super leuke winkel.

    BeantwoordenVerwijderen