7 november 2013

On my wishlist: kookboeken

Als echte foodie liefhebber struin ik graag kookboeken door. Helaas vind ik kookboeken altijd wel prijzig, maar het blijft alsnog leuk om door te bladeren. Ik heb me dan ook voorgenomen om te investeren in kookboeken, ik kan ze mijn hele leven nog gebruiken, dus als ik het zo bekijk zijn ze niet zo duur.
Ik heb het idee dat er de laatste tijd echt heel veel nieuwe kookboeken zijn uitgekomen, dus daar staan er ook een paar van op mijn wishlist. Natuurlijk wil ik ook een paar boeken die al wat langer bestaan. Kijk mee naar mijn wishlist ;-)


Heerlijk Italiaans - Roberta Pagnier & Giovanni Caminita | €19,95
Als je wel eens naar 24 Kitchen kijkt, ken je deze twee wel. Giovanni is echt mijn favoriete kok ooit, hij is zo grappig en zijn gerechten zijn geweldig. Ik sprong ook een gat in de lucht toen ik er in het voorjaar achter kwam dat hij een kookboek uitbracht met Roberta. Italiaans zegt al genoeg, dus deze moet ik hebben.

Home Made Winter - Yvette van Boven | €19,95
Deze zomer kreeg ik Home Made Zomer bij een abonnement, wat ik echt een heel fijn kookboek vond. Mooie foto's, duidelijke opmaak en makkelijke gerechten. Yvette van Hoven brengt in elk seizoen een nieuw kookboek uit, genaamd 'Home Made...'. Nu het weer wat kouder wordt, lijkt dit kookboek me dus perfect!

Delicious. Hét bakboek! - Magazine Delicous | €17,95
Misschien ken je het tijdschrift Delicious wel. Ik vind dat het bekend staat om zijn lekkere gerechten en de prachtige foto's. In een kookboek wil ik ook wat te kijken hebben. En aangezien ik bakken helemaal geweldig vindt, zou dit een leuk kookboek voor mij zijn!

Het voedselzandloperkookboek - Pauline Weuring & Kris Verburgh | €19,95
Dit kookboek wil ik echt heel graag hebben, omdat ik de blog van Pauline al best lang volg - Uit Pauline's Keuken. Haar recepten vind ik altijd heel erg inspirerend. Toen ik even langs de Ako liep, heb ik het kookboek even in gekeken en ik was eigenlijk gelijk helemaal verkocht. Hier staan echt top recepten in!

Ken jij één van deze kookboeken? Zo ja, heb jij er één?

2 opmerkingen:

  1. Het voedselzandloperkookboek staat ook hoog op mijn wishlist. Heb er al even ingebladerd. Staat veel leuks in!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke wishlist! Ik heb heel wat kook boeken maar kook zelf nooit ;)

    BeantwoordenVerwijderen