31 december 2013

Goodbye 2013 & Have a sparkling new year!

 
Degene die mij al langer volgen hebben misschien mijn to do lijst voor 2013 wel gelezen. Het hele jaar blikte ik er eigenlijk niet op terug en om eerlijk te zijn heb ik me er ook niet zo erg mee bezig gehouden. Vandaag is het de laatste dag van 2013, een mooi moment om eens te peilen of ik mijn doelen heb gehaald!

1// Mezelf meer richten op sporten - hardlopen, yoga en pilates.
Hmm, niet helemaal gelukt. Dit jaar kreeg ik meer last van de fibromyalgie en daarom kon ik niet altijd sporten. Wel heb ik een 'sport' gevonden die bij mij past. In januari ben ik namelijk van plan mijzelf in te gaan schrijven bij de sportschool. Dan kan ik meedoen aan groepslessen zoals yoga en zumba, maar ook fitnessen. Hardlopen is helemaal uit de picture bij mij, op de loopband gaat het perfect, maar op straat is de ondergrond gewoon te ongelijk voor mij, waardoor ik last van m'n knieën krijg. Hopelijk volgend jaar beter dus!

2// Meer foto's maken en meer bloggen.
Dit doel is best wel goed gelukt! Natuurlijk kocht ik dit jaar mijn Canon EOS 1100D die ik met veel liefde heb gebruikt. Meer foto's heb ik dus zeker gemaakt. Dit jaar zette ik ook meer blogs online dan in 2012. Dus ja, gehaald!

3// Meer nieuwe recepten uitproberen. Vooral gezonde.
Yes, ook gelukt. Ik maakte veel suikervrije baksels en ook probeerde ik sowieso elke week een nieuw recept uit. Die recepten zijn niet allemaal op mijn blog terecht gekomen, maar ik heb zeker wel elke week iets nieuws geprobeerd!

Zo zie je dus maar, ik heb me het hele jaar niet echt met deze lijst bezig gehouden, maar toch heb ik een aantal doelen gehaald. Ik ben in ieder geval benieuwd wat 2014 mij te brengen heeft. Morgen kun je mijn to do lijst voor 2014 lezen.

Lieve lezeressen, ik wens jullie allemaal een spetterende jaarwisseling. Dat jullie mogen zijn met familie, vrienden of je grote liefde. Geniet nog even van het lekkere eten en alvast een happy new year toegewenst!

2 opmerkingen: