22 maart 2014

Favorites #1

Favorite perfume Cherry Bloom No18
Dit geurtje had ik eigenlijk al een maand lang op het oog. Telkens als ik het Kruidvat binnenstapte moest ik er echt even aan ruiken. Ik was een beetje bang dat het parfum niet bleef hangen, omdat ik niet veel verwachtte van een parfum van Kruidvat. Maar niets is minder waar. Cherry Bloom No18 blijft bij mij heel lang hangen. En voor €7,99 was 'ie van mij!


Favorite interior thing HOME Boekensteun
Mijn boekenkast is helaas vol. Geen plekje meer in te vinden. Boeken zijn voor mij belangrijk en ik ben eerlijk; ik vind het gewoon leuk om ze te kopen! Ik ging dus op zoek naar een boekensteun, want een nieuwe boekenkast werd me toch echt iets te prijzig. Ik vond deze HOME Boekensteun bij het Kruidvat voor €3,99.

Favorite nailpolish Catrice 06 Call Me Princess
Ik was eigenlijk helemaal niet op zoek naar nagellak, want ik heb al teveel potjes. Maar toen ik deze kleur zag, moest ik 'm hebben. Het is een crushed crystal, deze Call Me Princess nagellak van Catrice. Dat betekent dat het een soort zand laagje wordt. Heel mooi!

Favorite scarf C&A
Wederom was ik ook niet op zoek naar een sjaal. Ik liep er gewoon tegenaan. Deze sjaal van de C&A kostte mij €9,99, maar ik weet zeker dat ik 'm nu al zo'n twintig keer gedragen heb. Hij past ook bij van alles; wit, zwart, koraal, grijs, bruin...

2 opmerkingen:

  1. Allereerst wil ik even kwijt dat je een ontzettend leuke blog hebt!! En wat een leuke favorites!! Ik volg je nu op bloglovin, ik zou het leuk vinden als je ook eens een kijkje komt nemen op mijn blog en mij ook volgt! x

    BeantwoordenVerwijderen