9 december 2012

CHRISTMASSY SUNDAY MOMENTS


Zo ben ik in de zomer elke dag aan het fotograferen en zo pak ik weken lang mijn camera niet vast. En dat terwijl ik fotograferen echt onwijs leuk vindt! Het ligt ook aan de winter, het licht is nooit goed. Maar vandaag - op deze zondag, had ik ineens weer zin om te fotograferen. En dat deed ik!

Hier staat de kerstboom al ruim een week (kerstliefhebbers ja!), ik houd van Kerst. Ik hoop dan ook op een witte Kerst, want ik vind het stiekem heel jammer dat de sneeuw hier al weg gedooid is. Maar daar laat ik mijn zondag niet door bederven! ;) Vanochtend heb ik heerlijk gedoucht met de vanille spulletjes van The Body Shop. Terwijl ik dit typ, ben ik mijn nagels aan het lakken in de kleur '121 Gold Fever' van Essence. Straks komt mijn vriend langs, dus mijn zondag is leuk. Ik hoop dat jullie zondag ook fijn is! :)

9 opmerkingen:

 1. Leuk! De kerstboom staat hier ook al een weekje, heerlijk sfeertje geeft het he :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, er is nog genoeg tijd voor de sneeuw om terug te komen, en weer weg te gaan, en weer terug te komen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, ziet er gezellig uit! En leuke site heb je, je hebt er een volger bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben dol op kerstmis maar ben pas net uit de sintsfeer. Mijn kleutertjes zitten er nog heel erg in dus dat moet ik er eerst maar uit krijgen, dan kan ik ook in de kerstsferen komen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Leuk dat de kerstboom bij jullie al staat! Wij hebben helaas nog niet de kerst in huis gehaald haha. Maar dat komt nog wel. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ligt zeker aan de winter, somber licht eerder donker en de zomer is echt veel makkelijker/vrolijker met fotografie

  BeantwoordenVerwijderen