31 augustus 2013

At the moment #1


Listening // Ik was de laatste week helemaal into de nieuwe CD's. Ik ben gek op rock en zo stuitte ik op de nieuwe cd's van Fall Out Boy en Jimmy Eat World. Echt aan te raden!

Watching // Ik kijk nu de BBC serie van Jane Eyre (2006), omdat ik het boek besteld heb! Daarnaast ben ik met mijn vriend alle Harry Potter films weer aan het her kijken, altijd leuk. De tv-series staan een beetje op een laag pitje, de enige serie die ik echt nog kijk is Game of Thrones. De rest moet ik snel weer oppakken!

Reading // Het Spel (De Vallei deel 1) - Krystyna Kuhn, heel spannend. Natuurlijk komt er een recensie op Books & Kisses, waar ik recensies voor schrijf.

Eating // Ik ben verslaafd aan havervlokken en naanbrood. Echt super lekker!

Drinking // Laatst kocht ik kokoswater met ananas van Healthy People. Aanrader! Zeker als je bewust met voeding omgaat, Healthy People is namelijk een merk wat helemaal clean is.

On my mind // Mijn nieuwe studie. Afgelopen donderdag heb ik kennis gemaakt met mijn klas, ik ga namelijk HBO-V studeren. Maandag begin ik en ik moet zeggen dat mijn rooster er heel gunstig uitziet :-) Hopelijk veel tijd en inspiratie voor mijn blog, want dat gaat de laatste tijd wat moeizaam.

5 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je gaat beginnen aan een opleiding. Veel succes alvast! Ik vind de smoothies van Healthy People altijd erg lekker, dus ben benieuwd naar het kokoswater.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag pasgeleden nog één van de delen van Harry Potter. Blijft leuk om te zien. Veel succes met je nieuwe studie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Succes met je opleiding! Leuk en spannend te gelijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen