14 januari 2014

January diary


Long time no see... deze kleine blog pauze had ik denk ik even nodig. Ook zijn er een aantal dingen gebeurt in deze 14 dagen dat ik niet geblogd heb. In deze diary vertel ik het allemaal aan jullie. Ook heb ik een paar leuke dingen te vertellen!

Mijn gezondheid + fibromyalgie
Op tweede kerstdag kreeg ik het vermoeden dat ik een blaasontsteking had. De dag erna ben ik meteen langs de dokter gegaan en ja hoor... een heftige blaasontsteking waar ik waarschijnlijk al langer mee liep. Helaas heeft het bijna 2 weken geduurd voordat de blaasontsteking over was. Ik voelde me er erg ziek door en ik had natuurlijk ook alle bijwerkingen van de medicijnen. De fibromyalgie hielp ook niet echt mee, ik heb twee weken lang echt heel erg pijn gehad. 'Gelukkig' was dit in de kerstvakantie en niet in de tijd dat ik op school zat. Dit alles zorgde er dus voor, dat ik even niet geblogd heb!

Sportschool + gezond eten
Ja, je leest het goed! Ik heb me aangemeld bij de sportschool. Hopelijk gaat dit, in combinatie met de fibromyalgie, goed. Tot nu toe voel ik me erg goed bij. Ik doe natuurlijk alleen dingen die voor mij goed voelen! Bij de sportschool zitten ook een sauna en een zonnebank, heerlijk. Daarnaast heb ik het gezonde eten weer helemaal opgepakt. Ik voel me er echt super bij. Ik eet veel natuurlijke producten, veel fruit, groenten en noten. Een beetje down to earth, zo kan je het noemen.

Studie + mijn blog
Met mijn studie verloopt alles prima. Over 3 weken heb ik tentamens waar ik hard voor moet gaan leren. Dat betekent wederom dat er hier op mijn blog niet elke dag een blogje van mij is te vinden. Ik vind het belangrijk om me te richten op mijn studie, maar ik ben zeker niet van plan mijn blog op te geven. Ik vind het leuk om te schrijven en om reacties van jullie te lezen. Stoppen ga ik dus zeker niet doen!

Hoe is het met jullie? 

8 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je gaat sporten! Dat zal wel even wennen zijn voor je lichaam. Zolang je naar je lichaam luistert, gaat het vast goed!
  En heel veel succes met leren hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend van je kerstvakantie en dat je zoveel pijn had... Ik hoop dat het nu beter met je gaat. Verstandig dat je kiest voor je studie en je blog op een wat lager pitje te zetten! Succes dan ook met studeren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee meis, ik je genomineerd voor de Liebster Award! :) Als je het leuk vindt kan je de vragen hier vinden: http://ofrosebird.wordpress.com/2014/01/23/liebster-award-de-blogs/#more-283

   Verwijderen
 3. Leuke foto's! Succes met studeren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom hier via Ofrosebird en waaauw wat heb jij een mooie blog! Ik ben bezig met een nieuwe layout en ga hier zeker wat inspiratie vandaan halen, haha. Ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha die goede voornemens toch! Soms even een drempel over, maar dan voelt het vaak goed.

  En dan nog iets, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! http://www.barbarakuiper.nl/blog/liebster-award/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat je snel weer gaat bloggen. Ik ben fan van je! Wat een mooi blog heb je zeg!

  BeantwoordenVerwijderen