1 januari 2014

Hello 2014 & Happy new year!

Happy new year! Bij deze wil ik jullie allemaal een fantastisch 2014 wensen. Dat het jullie maar veel goeds mag brengen. Een jaar met nieuwe kansen, veel liefde en gezondheid.
Bij 2014 horen natuurlijk weer nieuwe doelen. Ik noem heb maar geen voornemens, want die werken toch niet bij mij. De voornemens van afvallen en gezonder eten kennen we allemaal wel, maar die voornemens heb ik dit jaar eens een keer niet! ;-)

1// Regelmatiger gaan bloggen.
In 2013 schreef ik een blog wanneer het me uitkwam, maar dat wil ik veranderen. Ik weet nog niet wat de structuur op mijn blog gaat worden, maar ik wil het in ieder geval wat regelmatiger gaan maken. Dus niet de ene maand 5 blogjes schrijven en de andere maand 15.

2// Meer sparen en minder geld uitgeven aan dingen die ik niet nodig heb.
Dit doel spreekt voor zich denk ik... In 2013 gaf ik echt teveel geld uit aan kleding. Er past letterlijk niets meer in mijn kledingkast. Sparen is wat ik moet doen. Voor mijn uitzet, voor ons toekomstige huisje, voor mijn vakantie. We zijn sowieso van plan om een gezamenlijke spaarrekening te openen, dus dat is alvast de eerste stap. De tweede stap is dat ik er daadwerkelijk iets opzet...

3// Genieten van elk moment.
Dit doel is misschien wel wat groot, want élk moment is misschien wel veel. Maar ik denk dat jullie wel begrijpen wat ik bedoel. Gewoon die kleine momentjes, die eigenlijk heel gewoon zijn. Het zonnetje dat schijnt, een nieuw recept, een lekker warm bed... noem het maar op. Lekker genieten!

Ik ben heel erg benieuwd of jullie nog doelen en/of voornemens hebben voor 2014. Tell me!

3 opmerkingen:

  1. Gelukkig nieuwjaar! Geen voornemens deze keer. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Happy New Year! Regelmatiger bloggen is ook een voornemen van mij. Ik heb altijd last van blogdips, dat moet nog echt afgelopen zijn, haha.

    BeantwoordenVerwijderen