28 november 2012

BOHEMIA SUITES & SPA - PLAYA DEL INGLÉS
De vakantiekriebels beginnen bij mij langzamerhand weer te komen. De kou, wind en regen zijn echt niet voor mij. Doe mij maar zon en genieten! Op 3 december kunnen mijn vriend en ik alvast boeken voor de zomervakantie (Lazise, Italië; dezelfde bestemming als dit jaar), ik kijk er nu al naar uit.

Ik houd van de camping, maar af en toe vind ik het ook wel leuk om in een appartement te zitten. Dit appartement met prachtig uitzicht kwam ik op internet tegen. Het is gelegen in Playa del Inglés, een plaatsje in het Spaanse Gran Canaria. Ik ben zelf één keer op het eiland geweest, het was geweldig.  In de winter is het daar nog ruim 25 graden! Mmm, daar kan ik nu alleen maar van dromen. Voor nu is het leuk om er naar te kijken, deze kamer kost namelijk minimaal €140 per persoon, per nacht. Gevonden op een nieuw ontdekte website - Design Hotels.

3 opmerkingen:

  1. Wauw, de kamer op de 1e foto ziet er mooi uit. Ik kan er helaas ook alleen maar van dromen. 140 per nacht is een beetje te veel haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wauw. Meer kan je er toch niet van zeggen?!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Jammer dat het zo duur is. Want dat betekent dat dit nog een droom blijft. Ik kan wel vakantie gebruiken trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen