15 juni 2013

FLOWER PHOTOGRAPHY & ENJOYING SOME FREE TIME

Veel vrije tijd hebben, dat is iets waar ik eigenlijk altijd al van droomde. Als ik dan druk bezig was met stage of school kon ik alleen maar denken: "Wat zou ik nu graag wat vrije tijd hebben, even niets doen." And guess what? Nu heb ik bergen vrije tijd en kan ik doen wat ik leuk vindt. Aan de ene kant heel fijn, maar soms heb ik wel momenten waarop ik het wel mis. Het druk bezig zijn. Wat ik nu zoal doe? Koken, bakken, fotograferen, (tijdschriften) lezen, een eigen kookmap maken, sporten en zonnen. En natuurlijk loop ik nog drie dagen stage, tot en met 28 juni. Stiekem kijk ik er wel naar uit om met mijn nieuwe opleiding te beginnen, maar voor nu geniet ik volop van mijn vrije tijd. ;-) Zo schoot ik onlangs deze bloemen die bij ons op 't balkon staan. Pretty pretty!

6 opmerkingen:

 1. Ja, dat ken ik. Vorig jaar deed ik eindexamen was ik constant aan het snakken naar het moment waarop ik eindelijk vrij was. Toen was ik vrij en verveelde ik me na twee weken alweer zo erg dat ik wilde dat ik weer school had :) Mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het gevoel! Zelf snakte ik tijdens stage ook echt naar vrije tijd, nu heb ik bergen aan tijd en vraag ik me soms af wat ik ermee moet doen. Dan mis ik het druk zijn ook wel.. Alleen is het wel heerlijk om nu lekker te doen waar je zin in hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken het! Ik snak ook altijd naar vrije tijd, maar als ik die eens heb weet ik niet zo goed wat ik moet doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken het gevoel! Ben bijna lekker vrij en kan echt niet wachten leuke dingen te gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! En ik kan het me heel goed voorstellen, maar aangezien ik een lange tijd veeeel te veel gewerkt heb en nu gelukkig wel wat minder maar nog steeds fulltime met weinig vakantiedagen, zou ik best willen ruilen;)

  BeantwoordenVerwijderen