22 juni 2013

MOODBOARD 'THE SMALLEST THINGS'


Weer eens een moodboard gemaakt met fijne plaatjes van Pinterest. Dit mooie, lichte interieur kwam ik tegen en ik was er gelijk verliefd op. Ik blijf toch steeds weer zeggen dat ik in mijn huisje alles wit, grijs en zwart wil. Met wat kleine kleuraccenten natuurlijk :-). Ik houd echt van licht, mijn vriend houdt (helaas) van donker, hopelijk heb ik de broek aan in onze relatie (haha!). 

Daarnaast kwam ik dit mooie bruidskapsel tegen. Niet dat ik ga trouwen, maar alles omtrent trouwen vind ik heel leuk om over te lezen en om naar te kijken. Op Pinterest heb ik ook een map voor wedding inspiration. Blijft toch leuk om er over na te denken :-). Ook een mooi plekje voor op mijn wanderlust lijst: Venetië. Mijn vriend is er al eens geweest en ik hoop dat we er dit jaar eens heen gaan. Vorig jaar was het steeds veel te warm in Italië om een toeristisch tripje naar deze mooie stad te plannen, dus nu hoop ik eigenlijk op een wat 'mindere' dag, haha ;-)

En om mee af te sluiten een mooie quote: sometimes the smallest things take up the most room in our heart. Wat mij betreft helemaal waar, ik onthoud de kleinste dingetjes en die koester ik ook allemaal. Geniet van elk moment!

2 opmerkingen:

  1. Mooie moodboard met een prachtige qoute

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat kapsel ziet er pretty uit! Ik zou alleen echt niet weten hoe ik dat na zou moeten maken, haha.

    BeantwoordenVerwijderen