3 oktober 2013

Geshopt: nieuwe bril + Blond Amsterdam {uitzet}


Afgelopen dinsdag ben ik even naar de stad geweest met mijn moeder. Ik had een dag vrij en ik voelde me eigenlijk helemaal niet lekker, ik had best veel pijn door de fibromyalgie. Dan doe ik graag dingen om mijn gedachten even te verzetten; shoppen dus! Mijn nieuwe bril was ook binnen gekomen bij Specsavers, dus die kon ik gelijk even ophalen. Ik ben er zo blij mee! Weer helemaal de goede sterkte en een ander montuur, iets wat ik nog niet heb.

Toen kwam ik bij de V&D deze schattige bordjes van Blond Amsterdam tegen. Ik ben echt gek op Blond Amsterdam, helaas is het erg prijzig. Zo af en toe vind ik het wel leuk om iets te kopen voor onze uitzet! ;) Het bovenste bordje is best wel klein, het is namelijk een bordje waar je een cupcake of muffin op kan zetten, hoe leuk is dat? Het onderste bordje is een gebakbordje, er waren er best veel, met allemaal soorten taartjes erop. Ik gok dat ik die ook nog ga bemachtigen.. zo schattig en leuk! ;)

Wat vind jij van Blond Amsterdam? Heb jij er iets van?

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk bordje, zeg! :D Nee, ik heb niets in huis van Blond, helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke bril! Ik wil ooit nog eens een mok aanschaffen van Blond Amsterdam..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Blond Amsterdam bordjes zijn zooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het heel leuk, maar ik heb er niks van. :( Mijn vriend vind het echt vreselijk. :P Misschien koop ik ooit eens een mok ofzo, voor mezelf. Maar een heel servies zal het nooit worden. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke bril! En <3 Blond Amsterdam. Ik heb inmiddels een aardige collectie thee servies van Blond, inclusief een theepot en zo'n warmhouder waar je je theepot op kunt zetten. Mooi kitsch is niet lelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen