14 juni 2012

Be as happy as possible

De titel verteld eigenlijk mijn stemming op dit moment. Ik ben zo ongelofelijk moe van alle dingen die in de laatste weken school en stage op me af komen, dat ik het af en toe even niet meer zie zitten en het liefst op bed neer plof. Maar helaas kan dat niet altijd! Ook was mijn inspiratie de afgelopen paar dagen ver te zoeken, dus nu even een update logje :-)

                                                                                                   (Bron: weheartit.com)
 • Mijn functioneringsgesprek op school was heel erg positief. Mijn SLB'er had geen één negatief punt te vertellen en dus betekend dat, dat ik over ben naar het derde en laatste jaar van mijn opleiding!
 • De laatste voorbereidingen voor de vakantie moeten ook getroffen worden. Ik en mijn vriend gaan pas op 29 juli richting Italië, maar omdat ik 8 juli voor twee weken met mijn ouders mee ga naar Frankrijk, moet alles nu gebeuren. Gelukkig kunnen we heel veel spulletjes van zijn ouders lenen :-) Maar ik kan één ding zeggen: vakantieplannen maken en spulletjes kopen is echt mijn ding!
 • Stage begint ook op z'n eind te lopen. 29 juli is officieel mijn laatste dag in groep 1. Wat zal ik ze missen... Mijn stage voor volgend jaar is gelukkig ook al geregeld, alleen weet ik nog niet in welke groep ik kom.
 • Ik heb ook mijn laatste lesdag gehad! Dinsdag hoef ik alleen nog maar naar school voor twee toetsen en dan is het helemaal klaar. Het voelt zo fijn om geen zorgen over huiswerk meer te hebben :-) Plus, de extra vrije tijd kan ik ook wel gebruiken om meer te bloggen! 
 • Ik ben weer helemaal bij met alle blogs lezen die ik volg.
 • Ik ben begonnen met hardlopen. Ja, ik, degene die nooit meer dacht te sporten in verband met knieproblemen. Ja, het doet soms wel heel veel pijn, maar ik wil toch doorzetten. Ik merkte echt dat er wat aan mijn conditie (en gewicht, hihi) moest gebeuren. Ik begin op 4 x 2 minuten rennen en 2 minuten lopen tussendoor. Telkens bouw ik het weer wat verder op!

3 opmerkingen:

 1. Ah, het klinkt allemaal weer heet leuk! En veel succes met hardlopen hè, zet 'm op. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He 29 juni is ook mijn laatste stage dag! :D
  Ik kan helaas niet hardlopen omdat mijn linkerbeen uitwijkt :( Maar ik werk nu aan mijn buikspieren en dat gaat goed! Succes met alles nog, bijna vakantie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt allemaal als bijna-vakantie, lekker positief! Succes met hardlopen!

  BeantwoordenVerwijderen