18 september 2012

HAPPY THINGS LIST

In de vakantie heb ik heerlijk kunnen bloggen, voor mijn doen heb ik toen ook veel blogjes geplaatst, met veel foto's van allerlei dingen. Maar nu ik weer stage loop en naar school ga, schiet dit er echt bij in. En niet zo'n beetje ook... Maar het belangrijkste is natuurlijk dat ik dit jaar ga slagen en mijzelf officieel Onderwijsassistent kan noemen. Ook kan ik niet wachten om met een nieuwe opleiding te starten. :)

De dagen zijn dus extra druk, maar toch probeer ik af en toe even te ontspannen. Hierbij dus mijn happy things list!

 • Yoga. Ik ben er gisteren mee begonnen. Ik heb de laatste tijd heel veel last van mijn rug en kwam bij Google uit op een artikel over yoga tegen rugpijn. Ik heb het gisteren gedaan en het was nog best lastig... maar zo leuk en ontspannend! Ik ga het zeker vaker doen. :)
 • Liefde. Hier wordt toch iedereen blij van? ;) Ik in ieder geval wel. Dat ene lieve dingetje wat mijn vriend kan zeggen, samen lachen, samen uit eten, samen sporten, gewoon alles samen. :)
 • Aanstaande donderdag. Dan ga ik met mijn beste vriendin naar de film/documentaire 'Queen - Live in Boedapest'. Het is niet zo dat we enorme, die hard fans van Queen zijn, maar we vinden de muziek altijd wel grappig en we wilden graag weer eens wat leuks doen samen! Ik heb er echt zin in, leuke muziek, best friends en lachen. Life is good!
 • Uitkijken naar de volgende vakantie. En die is voor mij al over drie en halve week, de herfstvakantie. Wat gaan die dagen toch snel. Het lijkt wel alsof de dagen steeds sneller gaan, naarmate ik ouder wordt. Fijn, maar dan gaan de leuke dingen ook snel voorbij! ;)

En nog even twee Instagram foto's waar ik gelukkig van wordt. :)Homemade tosti met cheddar kaas, avocado, basilicum, kruidenkaas en citroensap.
Gezond tussendoortje: een appel, blauwe bessen en aardbeien yoghurt.

3 opmerkingen:

 1. Yoga is idd heerlijk ontspannend, heb het ook een tijdje gedaan (prive les)
  Maar kan ook wel zwaar zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk lijstje. ik wil eigenlijk ook Yoga gaan doen.. maar de motivatie is ver te vinden haha. Toch maar eens mee beginnen deze week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yoga is indeed heerlijk ontspannend!
  En die tosti ziet er yum uit!

  BeantwoordenVerwijderen