1 oktober 2012

October, please be awesome.


En zo is het alweer oktober! Vanmiddag zat ik eens mijn oude foto's door te kijken. Ik maak er veel te veel en ik laat er veel te weinig op mijn blog zien... Daar moet verandering in komen! ;)

In de meivakantie (hallo, waar blijft de tijd?) ben ik met mijn broer zijn kinderen naar Avifauna geweest, dat is een soort dierentuin, maar dan alleen met vogels. Best interessant en leuk, als je van vogels houdt. Ik niet, haha! ;) Ik hield me meer bezig met foto's maken! Wat dit voor vogel is, weet ik niet. Maar hij poseerde zo mooi voor m'n foto. :)

Maar goed. Oktober. Hopelijk wordt het een mooie maand vol met gezelligheid! Wat ik in ieder geval in oktober ga doen:
 • Herfstvakantie! Vanaf 15 oktober heb ik één week vrij, heerlijk. Ik ga in ieder geval een gezellig meidendagje organiseren met mijn beste vriendin, shoppen met mijn ouders in Utrecht, de Lush kerstcollectie aanschaffen en vooral veel uitrusten!
 • Een leuk cadeautje voor mijn vader verzinnen. Hij is de 15e jarig en voor een man vind ik het altijd zo moeilijk om een cadeautje uit te zoeken! Tips zijn dus welkom. ;)
 • Mijn eigen verjaardag vieren. Ik was 14 juli al jarig, maar dan is meestal iedereen op vakantie. Ik vier het dus altijd met mijn vader samen. Waarschijnlijk de 28e, ik heb er zin in!
Ik hoop dat oktober jullie veel goeds gaat brengen!


7 opmerkingen:

 1. Avifauna is ZO leuk. Ik kwam daar vroeger regelmatig met een jaar abbo :)
  Erg leuk om weer eens heen te gaan.

  Succes met het vinden van een cadeau voor je vader en alvast veel plezier met jullie verjaardagsviering :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!
   Wat leuk zeg, vooral die vogelshows vond ik echt heel leuk! De vogels vliegen dan echt 1 centimeter boven je hoofd. :)

   Verwijderen
 2. Vogels :P daar hou ik ook niet zo van, maar die foto is wel heel mooi, net als die vogel zelf...
  Cadeautjes voor mannen zijn altijd lastig he (specifiek voor vaders). Een goed boek, een 'beleving', of een mooie sjaal/muts/tas/paraplu :P (mijn opa vraagt ELK JAAR opnieuw standaard een paraplu en een agenda haha!) Succes met iets moois vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh je hebt al hele leuke dingen gepland!

  liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het ook altijd zo moeilijk om een cadeautje te vinden voor mijn vader. Hij wilt altijd sokken omdat die snel kapot gaan. Handig maar geen leuk cadeautje om te geven haha ik heb dus ook geen tips sorry :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf zeg die vogel springt er echt uit met z,n kleur... leuk zeg.

  BeantwoordenVerwijderen