9 oktober 2012

Ziek, zwak en misselijk.

Je kent het misschien wel: je hebt deze week een leuke week op stage, een toets op school, je wil gewoon vrolijk zijn. Maar dan slaat het noodlot toe en word je ziek. Heel fijn! Not... 
Dat heb ik nu dus, ik ben al een paar dagen ziek - met hoofdpijn, buikpijn, moe zijn en overgeven. Maar ik zou mijn positieve ik niet zijn, als ik de positieve dingen er niet van in zag. Dus vandaag: wat te doen, als je ziek bent.(Bron: weheartit)

 • Drink je favoriete thee, de hele dag door. Dat is iets wat mij op dit moment nog een beetje blij kan maken. Warme thee als ik bibber van de kou. Het liefst drink ik Caramelised Pear & Lemon Pie van Pickwick. 's Avonds drink ik altijd Night Time van Heath & Heather.
 • Douche met je lievelings douchegel, smeer je in met een heerlijke bodylotion. Douchen werkt bij mij altijd erg verfrissend als ik ziek ben. En als je je lievelingsproducten gebruikt, word je daar gegarandeerd iets blijer van. Ik gebruik Candied Ginger douchegel van The Bodyshop & Honey Touch bodybutter van Rituals.
 • Lees eens een leuk boek. Mocht je nog kunnen lezen door de hoofdpijn heen dan. Ik lees op dit moment Hex Hall, geschreven door Rachel Hawkins. Een boek is immers een andere wereld waarin je je kan verdiepen. :) Even niet denken aan het ziek zijn.
 • Kijk je favoriete serie. Ik had het geluk dat ik nog 11 afleveringen van Vampire Diaries seizoen 3 moest inhalen. Over 2 dagen komt seizoen 4, yay! Sowieso is een serie kijken een leuke afleiding, zelf houd ik het meest van spannende, fictieve series zoals Vampire Diaries, Pretty Little Liars & Once Upon A Time.

Ga dus niet bij de pakken neer zitten, na een griepje komt waarschijnlijk ook weer gezondheid!
Wat doen jullie, naast in bed liggen, als julie ziek zijn?


5 opmerkingen:

 1. Heel veel beterschap! Ik kan deze tips wel gebruiken met zo'n gekneusde teen thuis zitten. Ik ga eens aan de opruim :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik ziek in bed lig ga ik juist bloggen. Niet fotograferen, maar gewoon alleen stukjes schrijven. Lekker met warm dekentje <3
  En thee, looots of it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap...
  Wat ik doe als ik ziek ben, lekker lezen, internetten, tv kijken... en heel veel rusten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap, gelukkig heb ik het ziek zijn al een tijdje niet op bezoek gehad, meestal hang ik op de bank met een handwerkje als ik het was. Of ga lekker zitten knutselen. Alles om maar lekker bezig te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen