4 maart 2013

HAPPY FEBRUARY MOMENTS


Februari was druk. Ik begon met mijn examenopdrachten op stage, ik haalde alle toetsen en ik begon met mijn portfolio voor LLB. Ik nam weinig rust wat resulteerde in een vermoeid gevoel. Maar hé, altijd positief blijven, toch? ;-) In februari ging ik ook naar Texel en rende ik voor het eerst 7K.

Reading / In februari las ik 3 boeken. Mijn absolute favoriet is het boek Stoppen met Shoppen van Carmen Reid. Ik heb zo gelachen om dat boek!

Listening / In februari luisterde ik niet veel muziek, omdat ik het te druk had met andere dingen. Mijn favoriete nummer komt dan ook uit een film - namelijk het nummer Footloose. Ook erg fijn om op te hebben als je aan 't sporten bent!

Watching / In februari keek ik maar 2 films. Ook weer door gebrek aan tijd, haha ;-) Wel twee hele leuke. Mijn favoriet is Footloose. De versie uit 1984 wil ik ook nog eens zien.

Eating / Deze maand kocht ik veel boodschappen bij de Natuurwinkel. Het is wel wat prijzig, maar de producten vind ik echt van goede kwaliteit. Ook ben ik wat meer veganistische producten gaan eten, bevalt wel goed!

9 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd naar dat boek, maar een googlen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig, ik heb footloose ook net gekeken haha! ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Footloose uit 1984 is wel een stuk leuker en beter dan die gekke remake hoor ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Stoppen met Shoppen, misschien moet ik die ook eens lezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Natuurwinkel's zijn inderdaad vaaki wel prijzig echt zonde bah. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhh dat boek is leuk!! Er zijn meerdere delen, heb je die ook gelezen? Echt hilarisch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die heb ik niet gelezen! Toen ik het boek meenam uit de bieb, zag ik thuis pas dat dit het derde deel was. Lekker slim! Ik merkte er niet veel van tijdens het lezen. De andere delen wil ik ook nog lezen :-)

   Verwijderen
 7. Oeeh ik ben ook gek op de Footloose film. Heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen