8 maart 2013

TEXEL | DAY 2

Op dinsdag wilde we graag gaan winkelen. Wat heerlijk is het toch om een vriend te hebben die ook wel van winkelen houdt ;-)! Helaas regende het en moesten we met de auto. Mijn vriend kocht wat kleding, maar ik kocht helemaal niks. Behalve een chocoladereep bij de EkoPlaza.. die overigens erg lekker was! Het was een donkere chocoladereep met mint vulling.

Na het winkelen besloten we om even te gaan borrelen bij Strandpaviljoen Paal 17. We namen een heerlijke bittergarnituur. Tsja, zondigen mag op vakantie, toch? Het interieur vind ik daar trouwens heel mooi. Alles is wit, zwart of grijs. Zo mooi! Het liefst wilde ik alles op de foto zetten, maar dat vond ik een beetje onbeleefd. ;-)

Toen we weer in ons huisje gearriveerd waren, kwam mijn vriend er achter dat hij iets vergeten te kopen was. Omdat het droog was, sprongen we op onze fiets en fietsten we weer naar Den Burg. Met tegenwind. En terug hadden we ook tegenwind (hoe kan dat toch?). Ik geloof dat we pas rond 8 uur aan ons avondeten zaten. Maar goed, ik had een leuke dag, dus het maakt niet uit!

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk, ik ga binnenkort weer naar Terschelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Af en toe wat bittergarnituur mag he ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat lijkt me inderdaad heerlijk, ik wou dat mijn vriend van winkelen hield!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lekker die hapjes! en ja zul je net zien dat je terug ook tegenwind heb :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die bittergarnituur, die zou er nu wel in gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen