20 november 2013

At the moment: favoriete make-up producten

Misschien weten jullie wel dat ik naast boeken, reizen en eten, helemaal weg ben van make-up. En het kopen van make-up. Ik heb dan ook geen standaard favorieten, want ik vind het leuk om telkens iets anders te gebruiken. Vandaag laat ik jullie de make-up producten zien, die ik op dit moment het liefst gebruik.

Maybelline Fit Me! Poeder - 315
Dit product kocht ik op aanraden van een vriendin die het ook gebruikte. Ik ben altijd op zoek naar de beste poeder en die had ik op dat moment nog niet gevonden. Deze is in ieder geval wel fijn, hij matteert en blijft de hele dag zitten.

Kiko Soft Touch Blush - 104
Deze blush kocht ik in Italië bij de Kiko counter. Ik verbaasde me erover hoe goedkoop de make-up producten waren. Ze zien er namelijk heel professioneel uit. Deze blush is echt super gepigmenteerd en doet elk bleek/ziek gezichtje weer gezond lijken!

Maybelline Color Sensational Lipstick - 330 Chic Plum (links)
Deze lipstick is echt de perfecte kleur voor bij een naturelle ooglook. Als ik niet zoveel tijd heb om me op te maken, doe ik gewoon wat foundation, eyeliner, mascara en deze lipstick op.

Rimmel London Kate Lasting Finish Lipstick - 05 (rechts)
Deze lipstick is echt de perfecte felroze kleur voor mij. Hij is niet té fel, maar gewoon mooi. En een leuk weetje: hij ruikt super lekker.

Maybelline 24hr Color Tattoo - 35 On and on Bronze
Perfect voor als je haast hebt: deze color tattoo kan je met je vinger op je ooglid aanbrengen. Meestal vind ik één kleur op m'n ooglid een beetje saai, maar deze kleur is heel bijzonder. Een beetje taupe met kleine, gouden glitters. Ik gebruik 'm ook vaak als basis voor andere bruine oogschaduw.

Wat zijn jouw favoriete make-up producten van dit moment?

1 opmerking: