9 november 2013

SNAPSHOTS // NOVEMBER #1

//1. Een leuke blouse gekocht met sterretjes, ik vind 'm zo leuk. Ook heel goed te combineren! //2. En nog een blouse, ik houd te veel van blouses :-). Deze is met steentjes op de schouders!

//3. Een dagje naar Amsterdam met een vriendin. Bij Concerto Koffie dronken we een witte chocolademelk. //4. Nu aan het lezen: Bridget Jones: Mad about the boy. Ik lees 'm in het Engels en terwijl ik het lees, hoor ik telkens het accent van Bridget bij alles. Zo leuk!

//5. Volgende week dinsdag en donderdag heb ik tentamens. Hier leerde ik medische biologie, wel pittig maar heel interessant! //6. Tussen al het leren door even bij Julia's gegeten met een vriendin. Volkoren penne, pasta pollo met extra mozzarella, rucola en Parmezaanse kaas.

//7. Waarschijnlijk weten jullie wel dat ik gek ben op lezen. Gister was ik bij het Best of Young Adult event, waar Lauren Kate haar nieuwe boek presenteerde. Ik heb 'm gelijk gekocht en laten signeren. Zo blij mee! //8. Hier voelde ik me echt the happiest girl ever. Met Lauren Kate, één van mijn favoriete schrijvers!

7 opmerkingen:

 1. Ja bah, de tentamenweken zijn overal weer aangebroken he :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. De blouse met de sterretjes komt van H&M, die met de steentjes op de schouders van Vero Moda (was wel in de sale)!

   Verwijderen
 3. Hele mooie blousjes! En die pasta.. mmmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De blouse met steentjes ziet er leuk uit! Wat tof dat je Lauren Kate heb ontmoet, ik heb tot nu toe alleen Fallen van haar gelezen, maar heb haar andere boeken ook nog op mijn to-read lijstje staan :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ik vind Julia's ook erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen