27 juli 2012

Diary • 27/07/2012


Vandaag kreeg ik the best birtday present ever van mijn beste vriendin. Zo blij mee!


Ik heb een boek over fotografie bij de bibliotheek gehaald.


Heerlijk geluncht bij 'De Goudsche Bagel'.


Vandaag had ik met mijn beste vriendin afgesproken. We zien elkaar niet zo vaak, dus het was weer erg gezellig. Lekker bijgekletst en heerlijk geluncht. Omdat ik jarig was geweest, kreeg ik echt het geweldigste cadeau ooit. Nooit gedacht dat ik zo blij met een boek zou zijn, haha! :) Het is deel 2 van de Vampire Queen serie.
Ook hebben we heerlijk geluncht bij De Goudsche Bagel. Ik nam een home made ice tea met granaatappel en een sesam bagel met vijgenjam, meloen en ananas. Heb er van genoten!

In de bibliotheek kom ik, sinds ik een eReader heb, bijna niet meer. Maar ze hebben er ook heel veel informatieve boeken. Omdat ik nooit te oud ben om te leren, heb ik een boek gehaald over fotografie. De basis dingen zoals compositie, soorten lenzen, belichting - het staat er allemaal in. Alvast ter voorbereiding voordat ik mijn geliefde Canon EOS 1100D heb, zal ik maar zeggen. :)♥

3 opmerkingen:

 1. Dat boek ziet er leuk uit! Waar gaat het precies over?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deel 1 gaat over Lenah, de oudste vampier ooit, die nu in een nieuw leven naar een gewone school gaat, een gewoon vriendje krijgt. Ze wordt nog wel achterna gezeten door haar geliefde van vroeger, duizenden jaren geleden. Dan moet ze kiezen tussen haar verleden met haar oude geliefde of toekomst met haar nieuwe vriendje. Ondanks alles is ze nog steeds vampier. Ik vond het echt een heel spannend boek! :)

   Verwijderen
 2. Ziet er gaaf uit de voorkant van het boek. Leuke foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen