20 juli 2012

Interior inspiration • A light, romantic kitchen

Photo | Pinterest

Samenwonen: we praten er al meer dan twee jaar over, maar omdat ik nog niet klaar ben met mijn (fulltime) opleiding, gaat het niet lukken. Omdat ik binnen nu en een jaar - als het goed is - mijn diploma binnen heb en hierna verder ga met een duale HBO opleiding, begint het weer te kriebelen, het samenwonen. Mij kun je in ieder geval vinden op Pinterest , waar ik inspiratie op doe voor "later".

Deze keuken vind ik echt geweldig. Hij is licht en wit, echt iets waar ik van houdt. Het aanrecht is van hout, wat ik persoonlijk een mooi detail vindt. Ja, ik zie mezelf hier al helemaal staan. Wat ik ook mooi vindt, is het raam. Ik houd van licht en door dit grote raam schijnt het zonnetje lekker naar binnen.

En misschien wel het leukste detail: de roze bloemen. Het staat fris, romantisch en het past helemaal in het totaalplaatje. Kortom: een fantastische keuken die ik wel wil overnemen! :)

5 opmerkingen:

 1. Een hele mooi keuken! Mijn eigen keuken moet ook wit zijn met hier en daar kleuraccenten, zoals bijvoorbeeld een houten aanrecht. Die lampen zijn trouwens ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie keuken! Al zou ik niet zo snel een witte nemen, daar zie je ALLES op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi! Zo'n keuken wil ik ook nog wel eens een keer :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwww! Wat een prachtige keuken!

  BeantwoordenVerwijderen