22 juli 2012

Some random, recent favoritesFavoriet zomer outfitje!
Strapless topje/ Pieces Korte broek met riempje/ Terstal
Pizza! Eigenlijk altijd een favoriet. :) Deze heerlijke pizza heet Reine en wordt versiert door zwarte olijven, ham, champignons, tomatensaus en mozzarella. At 'm op mijn verjaardag in een strandtent.
Ik denk dat jullie wel weten wat voor een favoriet dit is. Bloemen fotograferen. Ik hoef er denk ik geen uitleg over te geven, haha! ;) Fotograferen is de laatste tijd echt een vast onderdeel van mijn dag geworden, ik word er blij van!


Het is hier op dit moment echt veel te warm. Nooit gedacht dat ik zou klagen over warmte, maar nu doe ik het even. Het is gewoon zo warm, dat ik al dagen met hoofdpijn rond loop. Maar goed, de laatste dagen nog even genieten, want ik ga woensdag al weer naar huis.

Mijn broer, zijn vrouw en kinderen zijn trouwens ook gearriveerd hier in Frankrijk. Hij zit op een afstand van 10 minuten rijden, dus ik zie een gezamelijke barbeque wel aankomen. Gezellig! :)

5 opmerkingen:

 1. Ahw, beterschap met die hitte! :) Leuke foto's trouwens, ik vind bloemen altijd wel heel classy maar sommige foto's kunnen zo mooi zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's en liefde voor je outfit! Maar kan ook niet anders zo'n goede smaak met die naam ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die pizza ziet er echt heerlijk uit! Geniet nog van de laatste paar dagen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! En die pizza ziet er inderdaad heerlijk uit. Heb er nu gelijk zin in haha.

  BeantwoordenVerwijderen