19 januari 2013

Confessions of a Bookaholic #1.

(12
Must have for my future home: Een mooi en gezellig plekje hebben om te ontspannen en een boek te lezen. In combinatie met zelfgemaakte warme choco zou dit perfect zijn. 

Confession 001. Het eerste boek uit een serie lezen, er helemaal lyrisch over zijn, maar vervolgens de andere boeken uit de serie links laten liggen, omdat je genoeg andere boeken te lezen hebt...

Confession 002. 's Avonds rond 22.00u in bed nog even lezen, onder het voornemen 'nog een kwartiertje lezen'. Je kijkt op de klok en wat zie je daar? 01.00 's nachts? Hoe kan dat nou? *controleert alle klokken in huis*

Confession 003. Ik houd van dikke boeken, maar als ze in paperback formaat zijn, gaat de zijkant altijd een soort van rimpelen. Wil ik niet! Ik doe altijd extra voorzichtig met lezen, maar alsnog gebeurd het. 

Liefs,
Daniëlle.

6 opmerkingen:

 1. oh ik vind die boekenkast aan de linkerkant zo leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n zit-vensterbank zou ik zo graag hebben! Helaas zijn mijn vensterbanken altijd te smal, plus krijg ik last van m'n rug als ik zo zit helaas. Het idee is wel geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo'n hoekje lijkt me heerlijk en heerlijke herkenbare confessions

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wow, wat een heerlijk boekenloungeplekje! Die ga ik onthouden! (voor het geval ik een keer ineens zin heb om hout te zagen en timmeren :D)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n heerlijk hoekje wil ik ook wel, alleen heb ik dan na vijf minuten al rugpijn. Gelukkig heb ik een heel fijne bank waarop ik mijn boeken lees!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh super fijn! Dat eerste plaatje wil ik oooooook <3

  BeantwoordenVerwijderen