31 januari 2013

De happy momentjes van januari.

1 / 2

Januari was voor mij een goed begin van 2013. Ik zit goed in mijn vel, met mijn slapeloosheid begint het de goede kant op te gaan (nog even afkloppen..) en ik mag beginnen met mijn afstudeerproject! Januari was ook de maand dat ik besefte dat het spenderen van tijd met dierbaren belangrijker is dan ooit. Het voelt daarom ook heel goed om mijn opa en oma te helpen met hun zestig jarig huwelijksfeest.

Reading / In januari las ik 2 boeken, waarvan mijn favoriet A Shimmer of Angels van Lisa M. Basso is. Echt een aanrader als je van fantasy/engelen houdt.

Listening / In januari luisterde ik veel muziek. Heel veel. Mijn favoriete nummer is Miracle van Shinedown. Ik luisterde veel naar hun nieuwe album, maar dit nummer sprong er voor mij echt uit!

Watching / In januari keek ik 7 films. Mijn favoriet is echt heel duidelijk; Pitch Perfect. Zo'n leuke film! Een beetje musical/Glee achtig. Deze film wil ik zeker nog eens zien! ;)

Eating / Deze maand probeerde ik niet veel recepten uit. Wel ben ik opnieuw van havermout gaan houden. Zo maakte ik bijvoorbeeld een ontbijtje van havervlokken, melk, vanille, kaneel en banaan.

Liefs,
Daniëlle.

6 opmerkingen:

 1. Ik wil die film ook wel graag zien! Ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel, ik wil pitch perfect ook graag zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om altijd even stil te staan bij de dingen waar je blij van wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, echt leuk. Pitch Perfect ben ik nog steeds niet heen geweest... :(

  BeantwoordenVerwijderen