12 januari 2013

DIARY: Movies, cleaning and painting.

01 Deze week voor het eerst deel 1 van de Lord of the Rings reeks gekeken. Hij staat echt al super lang in m'n kast, maar had 'm nog nooit gezien. Het was een lange zit, maar hij was leuk! ;) 02 Ik ging een dagje naar Utrecht met mijn ouders en we lunchten zoals gewoonlijk bij stadscafé/restaurant Broers. Daar kun je echt heel lekker eten (een tip dus!). Ik at een warme ciabatta met mozzarella, tomaten, pesto en groenten.

03 Soms is opruimen gewoon nodig, zoals je hier kunt zien... Ik zit bijna altijd in deze helft van mijn kamer en dat was wel te zien. Het was tijd om op te ruimen! 04 En tadaaa! ;) In totaal ben ik (inclusief de andere helft van mijn kamer) 2,5 uur bezig geweest met schoonmaken en opruimen. Het was duidelijk nodig *schouderklopje*.

05 Een tweepersoonsbed opmaken vind ik soms nog wel lastig. Maar gelukkig krijg ik er steeds meer handigheid in! ;) Deze helft ook maar gelijk opgeruimd. 06 Dit wordt m'n eindwerk van een vak op school. We mochten helemaal zelf weten wat we gingen maken en dus deed ik wat ik heel leuk vindt; schilderen! Volgende week hoop ik 'm af te krijgen. Er moeten nog waterlelies en andere dingen bijkomen.

07 Helaas was ik ziek de laatste helft van de week, maar dat heeft ook z'n voordelen; lekker veel in bed liggen en lezen. Zo las ik A Shimmer of Angels uit, echt een geweldig boek! 08 Toen ik me weer iets beter voelde, deed ik de Cardio Burst workout van de Nike+ Training Club app. En au, dat was zwaar! Hardlopen en yoga gaat me goed af, maar een zware workout was wel pittig. Dat is alleen maar een goede uitdaging! Ik hield het gelukkig wel vol. ;)

Liefs,
Daniëlle.

8 opmerkingen:

 1. Ben even gaan piepen op de website van Broers. Als ik ooit een keer in Utrecht ben, weet ik alvast waar te gaan lunchen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's Goed opgeruimd zo te zien en je bed ziet er erg knus uit. leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Snel de andere twee Lord of the Rings films kijken, ik ben een grote fan! :) Ik vind Broers ook wel leuk (woon in Utrecht) maar er zijn nog heel wat anders leuke etenstentje. Vooral voor koffie is de Barista een aanrader. (vlak bij Neude) Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk overzichtje!! Ik vind LOTR geen leuke film :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet ook maar eens een keer naar Broers gaan! En goed dat je bent begonnen met Lord of the Rings. Hij wordt alleen maar beter! En als je die hebt gehad, kun je gelijk door naar de bioscoop voor The Hobbit. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat gerecht ziet er echt superlekker uit! Krijg er het water van in de mond. Jammergenoeg woon ik in België en kom ik eigenlijk nooit in Utrecht...

  BeantwoordenVerwijderen