2 mei 2013

A DAY IN AMSTERDAM


Gisteren ben ik met mijn beste vriendin weer eens een dag naar Amsterdam geweest. We vertrokken om 10.17 met de trein, lekker vroeg dus! Maar dan heb je ook wat aan je dag :-) Eerst zijn we met de tram richting Marks & Spencers geweest, waar we echt de heerlijkste Engelse pancakes en muffins zagen. Niets gekocht trouwens! Daarna reden we met de tram richting Concerto Koffie, waar ik een heerlijke tosti met rode ui, kaas en sambal at. Bij Concerto kocht ik ook mijn cadeautjes voor moederdag, één CD van Gerry & The Pacemakers en de nieuwste CD van The Hollies. Mijn moeder (en ik, haha) is onwijs gek op deze muziek.

Nadat we gegeten hadden, gingen we richting de Abercrombie & Fitch. Wat ruikt het daar heerlijk! Stiekem heb ik mijn hele sjaal en jas volgespoten met parfum toen de verkopers niet keken... mmm ;-) Het was er wel erg druk en de kleding was niet echt mijn stijl, maar het was zeker leuk om te kijken. We liepen richting de Waterstones, mijn favoriete Engelse boekwinkel. Ik kocht er het boek 'Across the Universe'. Ik ben benieuwd! Verder dronken we nog een groene energie smoothie bij Bagels & Beans, kocht ik mijn eerste Kate lipstick & kocht ik thee en een maskertje. Een geslaagde dag!

De lezers die mij volgen op Twitter weten het misschien al: ik ga morgen voor 10 dagen naar Texel! Zonder vriend helaas (moet werken!), dus ik ga met mijn ouders mee. De twee jongens van mijn broer gaan ook mee, dus het wordt zeker gezellig :-). Ik neem mijn laptop wel mee, dus als ik tijd en zin heb post ik wel een blogje!

Liefs!

7 opmerkingen:

 1. Klinkt als een leuke dag! Heel veel plezier op Texel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amsterdam lijkt me zo leuk, ik ga er volgende week heen! En veel plezier op Texel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijne dag! Veel plezier op Texel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een heerlijke dag! Ik ben echt dol op Amsterdam en ook al is de kleding bij de A&F ook echt niet mijn smaak, ik vind het altijd leuk om ff naar binnen te lopen!

  Liefs Rosie

  BeantwoordenVerwijderen