30 mei 2013

Wanderlust #001 // Santorini, Greece

"wanderlust: a strong desire to wander or travel and explore the world."


Mijn zomervakantie is allang geboekt, maar toch blijf ik het fantastisch vinden om op internet leuke plaatsjes te vinden waar ik nog naar toe wil. Het leek me leuk om deze plaatsen/steden te laten zien in moodboards. Vandaar het nieuwe concept 'wanderlust', wat letterlijk betekend dat je een verlangen hebt om te reizen en de wereld te ontdekken. En ik kan met oprecht zeggen dat ik dat wel heb. ;-)

Vandaag heb ik Santorini uitgekozen, een Grieks eilandje. Het Griekse eiland is een verwenplek als je van gastronomie houdt. Het eiland schijnt veel toprestaurants te hebben, met uitzicht op prachtige dingen. Stel je voor.. je zit te genieten van een heerlijk Grieks, culinair hoogstandje (pluspunt nummer 1). Je kijkt voor je uit, naast je tafeltje en je ziet de helderblauwe zee (plustpunt nummer 2). Dat lijkt me toch zo heerlijk :-).

Santorini heeft ook heel veel schattige kleine dorpjes, zoals Oia en Fira. Hier zou ik weleens met mijn spiegelreflex camera naartoe willen. Er schijnen duizenden kleine, schattige, witte huisjes te staan, omgeven door bloemen en lieve oude mensen. Wat mij betreft een fantastisch eiland waar ik nog heel erg graag naartoe wil. Afbeeldingen gevonden via - Pinterest.

3 opmerkingen:

  1. Ik wil ook zo graag een keer naar Santorini, het lijkt me een geweldig eiland met inderdaad van die schattige kleine dorpjes. Daar zou ik ook wel wat foto's willen maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw lijkt me een prachtig plekje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Santorini is echt geweldig! Ben er een aantal jaar geleden geweest en het uitzicht is bijna overal even adembenemend. Een echte aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen