29 mei 2013

CURRENT LOVES


Breakfast Voor het ontbijt eet ik de laatste dagen eigenlijk alleen maar Griekse yoghurt. Ik vind dat zo lekker! Het lekkerst vind ik het in combinatie met witte druiven, walnoten en honing.

Magazines Voor mijn tijdschriften zocht ik nog een leuke manier om het op te bergen. Bij de Blokker kwam ik deze bak tegen. Ik heb laatst veel tijdschriften weggegooid, maar ik denk dat ik binnenkort maar weer op zoek ga naar zo'n bak. Heel praktisch en het staat leuk!

Nailpolish Vorige week kocht ik Spaghetti Strap van Essie. Echt een heel zacht, naturel kleurtje met een vleugje koraal. Hij blijft ook nog eens goed zitten, hem 'm nu al drie dagen op :-) Meestal heb ik dan al cracks, maar nu nog niet.

Random Weer beginnen met hardlopen en gelijk 5K zonder moeite lopen // Kookboeken lezen, ik ben nu bezig in 'Smakelijk Italië // Twee dagen in de week vrij zijn. Echt heel erg lekker, eindelijk weer meer fotograferen en leuke dingen doen // Last but not least: mijn nieuwe liefde Canon EOS 1100D. Oh my, wat maakt ie mooie foto's. Zoveel beter dan mijn digitale cameraatje. 

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke post! Die nagellak ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke post!
  Zelf zou ik wat vaker yoghurt als ontbijt willen eten. Maar dat zure krijg ik op mijn lege maag niet weg... Maar Griekse yoghurt is niet zo zuur geloof ik he?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja die bakken zijn fijn en mooi! Ik ben fan :)

  BeantwoordenVerwijderen