21 augustus 2012

A DAY IN LEIDEN


Gisteren ben ik een dagje in Leiden wezen shoppen. Echt een super gezellige stad, waar ik waarschijnlijk volgend jaar aan mijn tweede opleiding ga beginnen. Ik ging shoppen omdat ik wat spullen nodig had, maar meestal kom ik terug met dingen die ik helemaal niet nodig heb. Gisteren kwam ik thuis met alle spullen die ik nodig had! Yay! Daar komt nog een blogje over met foto's. :)

Ik heb echt heerlijk gegeten bij Koffie & Lunch café Catwalk, dat ligt aan de gracht. Ik at een overheerlijke tosti met zalm, pestomayo en rode ui. Heb er van genoten! :) Leiden is overigens echt een leuke stad als je een beetje into de fotografie bent, er zijn veel mooie plekjes om foto's te schieten.
Tot slot nam ik nog een lekkere cappuccino bij de Hema. Het was buiten wel erg warm, maar daar ben ik ook heel snel duf van. Was wel even lekker om een bakje koffie te drinken! :)

6 opmerkingen:

 1. Ik ben eigenlijk nooit echt in Leiden geweest, maar dat moet ik misschien maar eens doen. De tosti ziet er trouwens echt lekker uit. Mijn maag begint gelijk te knorren .. tijd voor ontbijt! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben in Leiden geweest toen voor Serious Request, vond het er wel heel mooi =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leiden is heerlijk.. MIJN stad ;)
  Ik heb een tijdje geleden met m'n nicht gegeten bij de Catwalk, super!
  Als je er nog een keertje bent moeten we maar eens buurten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig haha! Als het goed is ga ik er over een jaar studeren. :)

   Verwijderen
 4. Leiden ziet er altijd zo gezellig uit. Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's, het ziet er gezellig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen