25 augustus 2012

LAST FRIDAY'S FOOD DIARY

Ontbijt/ Overnight oats met havermout - of course, gedroogde ananas & papaja, pindakaas, yoghurt, lijnzaad en blauwe bessen.

Lunch/ Havermoutpannekoek met Griekse yoghurt, suiker en blauwe bessen.


Diner/ Homemade quasedilla's met guacamole.

Omdat mijn ouders een paar dagen samen weg zijn en mijn vriend overdag altijd moet werken, was ik gisteren alleen thuis. Ik vind het echt heerlijk om alleen te zijn en de hele dag in de keuken te staan. Dus, dat heb ik gedaan! :)

De overnight oats kwam ik tegen op een blog vol vegetarisch eten, helaas ben ik de naam vergeten, maar ik heb het recept aangepast naar wat ik zelf dacht lekker te vinden.
's Middags at ik een havermoutpannekoek, het recept had ik gezien op de blog van Alyssa. Ik ben de laatste tijd wat meer bezig met gezond eten, dus ik probeerde dit recept uit. Aan de smaak moest ik erg wennen, ik vond het wel lekker, maar toch even wennen. Ik denk dat ik het wat vaker moet eten. ;)

's Avonds at ik iets wat ik nog nooit gegeten had: quasedilla's met guacamole. Ik heb het recept zelf bedacht en het was echt heerlijk! Best dinner ever! Maar wel erg vullend. ;) Recept komt binnenkort online!

5 opmerkingen:

 1. Oh dat ziet er wel heerlijk uit zeg! Mjammie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oké, mmm dit ziet er echt goddelijk uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, havermout! Door Alyssa ben ik er ook helemaal gek op, vooral de pannenkoekjes met yoghurt en blauwe bessen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er allemaal heerlijk uit en nog gezond ook!

  BeantwoordenVerwijderen