23 augustus 2012

I SHOT SOME SELF PORTRAITS

Ik houd van fotografie, maar zelf portretten vind ik moeilijk om te schieten. Ook omdat ik geen high end camera gebruik, ik moet m'n eigen handen erbij gebruiken en er tegelijkertijd nog enigzins leuk op staan. Lastig, vind ik. Maar soms heb je gewoon een nieuwe profielfoto nodig omdat de andere al een jaar oud is - herkenbaar? Ik schoot gisteren wat zelfportretten, waarvan er twee wel aardig gelukt waren. :)


Ook heb ik m'n haar weer geverfd en geknipt. Ik was na de vakantie helemaal blond geworden, ik vond het niet mooi staan. Gelukkig weer mijn oude, vertrouwde kleurtje. :) Voorderest is het een beetje bij geknipt, ik probeer het weer wat langer te houden - even voor de duidelijkheid: dit is 'lang'. Ik heb een hele tijd een hele korte bob gehad, maar dit vind ik eigenlijk leuker. Ik kan er meer mee! :)

5 opmerkingen:

  1. Je haar is leuk nu! Vind je foto's ook leuk. :) Ik zie trouwens dat je 29 van 30 boeken hebt gelezen? Proficiat, je bent er bijna haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die 2e foto vind ik echt super gelukt zeg... Ik heb nog nooit zoiets geprobeerd, lijkt me ook vet lastig een zelfportret maken. Maar ik zou het wel kunnen doen heb een statief en een zelfontspanner op me camera.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuke foto's! Ik vind vooral de eerste mooi gelukt.

    BeantwoordenVerwijderen