29 augustus 2012

SIMPLE LIVINGROOM WITH LOTS OF DETAILS


Dit keer een prachtige huiskamer, vol met details. Zelf vind ik het schilderijtje echt geweldig. Gewoon een leuke quote uitprinten en ophangen, I like! De kussens op de bank vind ik ook heel mooi, ik houd echt van zwart/wit en deze zijn fantastisch. Ik zou sowieso in mijn eigen huiskamer wel veel zwart/wit/grijs-tinten willen. Het is simpel, maar het is rustig en basic. Bijna alles past er bij en zo ook de groene details van de flora.

Zelf hebben mijn vriend en ik een heel mooi appartementje gevonden, maar helaas komt dit leuke huisje iets te vroeg. Ik ga beginnen aan mijn laatste jaar van mijn opleiding en op dit moment gaat het toch net niet lukken. Erg jammer, we zouden zo graag samen wonen, maar des te leuker is het als het echt gaat gebeuren. :) Voor nu houd ik het dus op inspiratie op doen. En stiekem bekijk ik alle nieuwe huizen die op Funda staan... Zucht.


3 opmerkingen:

  1. Wauw, dat is inderdaad een prachtige kamer. Ook de manier waarop die schoenen daar bijvoorbeeld op de foto staan, het maakt het helemaal af..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooie huiskamer, heerlijk is dat zoeken naar inspiratie voor een huis

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh dat ziet er echt prachtig uit.. Mooi die kleuren combinatie..

    BeantwoordenVerwijderen