26 juli 2013

DIARY // JULY #2

Wat is het toch heerlijk om vakantie te hebben! Ik geniet zo van elk moment, zeker nu ik net te horen heb gekregen dat ik fibromyalgie heb. Laatst had ik ook een momentje: ik was met mijn vriend, de zon scheen, we waren gezellig aan het kletsen. Toen dacht ik echt: wat ben ik eigenlijk blij met mijn leven, ondanks sommige punten. Ik ben ook van mening dat het heel belangrijk is om je eigen leven in handen te hebben, je kan er zelf alles aan doen om gelukkig te worden! Zo werd ik laatst gelukkig van een dagje winkelen met mijn moeder. We zijn naar Amsterdam geweest en ik heb heerlijk gewinkeld. Ik kocht drie nieuwe lipsticks waar ik heel blij mee ben.

 
Mijn vriend en ik zijn ook druk bezig met de voorbereidingen voor onze vakantie. Volgende week zaterdag gaan we voor drie weken naar Lazise (Gardameer). Het is zo leuk om voorpret voor je vakantie te hebben! Zo kocht ik ook alvast wat tijdschriften, in de vakantie vind ik het fijn om af te wisselen tussen een echt boek en een tijdschrift. Natuurlijk mijn favoriet: VT Wonen ;-).


Sinds ik vakantie heb, ben ik ook weer helemaal into het lezen. Ik ben ook zo blij dat ik redactrice bij Books & Kisses ben geworden :-) Daarnaast begint aanstaande maandag de eerste Nederlandse leesmarathon! Natuurlijk doe ik daar aan mee, ook al is het de week voordat ik op vakantie ga. Lekker veel lezen! Momenteel ligt Divergent van Veronica Roth op mijn nachtkastje.


Waar zijn jullie momenteel mee bezig? Hebben jullie vakantieplannen of zijn jullie nog aan het werk?

4 opmerkingen:

 1. De voorpret van de vakantie is inderdaad bijna net zo leuk als de vakantie zelf. Wij gaan ook bijna! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben gisteren EINDELIJK onze vakantie geboekt! 2 weken kamperen (& 2 overnachtingen in een B&B) in Italië! Hoera (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Divergent is fantastisch! Wat vind je ervan? Ik kan niet wachten op deel 3 :) En inderdaad, de VT Wonen. Vandaag ligt die weer in de bus, lekker bladeren zo fijn is dat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fantastisch, ik heb Insurgent ook al gelezen en ik kan ook niet wachten op het derde deel. En de VT Wonen heb ik net ook gekocht, zo fijn!

   Verwijderen