24 juli 2013

SNAPSHOTS // JULY #1

Ik heb het gevoel dat ik in tijden geen snapshot diary heb gedaan op mijn blog! Het werd dus nodig tijd voor zo'n blogje. Ook heb ik twee mededelingen, haha ;-) De ene is dat ik eindelijk een antwoord heb gekregen op mijn klachten waar ik al ongeveer 10 jaar mee rond loop: fibromyalgie. Ik ben blij dat ik eindelijk weet wat het is, maar toch baal ik dat ik het heb. Ik moet het nog even verwerken denk ik, haha. Ik weet nog niet echt hoe ik me moet voelen. Maar ik blijf lachen :-) Daarnaast heb ik wel iets leuks & positiefs te melden: ik ben redactrice geworden bij Books & Kisses. Ik heb er echt heel veel zin in. Anyway, on to the diary!


Voor mijn verjaardag kreeg ik deze gezichtsreiniger van een vriendin die op vakantie was geweest in Londen. Echt een aanrader, het is heel zacht en het ruikt heerlijk! // Suikervrije scones naar recept van My Paperblank. Toen had ik nog geen wijnsteenzuur poeder, maar nu wel, dus ik moet ze snel maar eens opnieuw maken!


Ik kocht wat spulletjes! Wasmiddel voor op vakantie, een nieuwe zonnebril, Catrice BB Cream, 2 lipsticks van Maybelline (Chic Plum & I Love Plum) en een geweldige nagellak. // Ik maakte bruschetta met feta en tomaat en het was zó lekker! Daar komt nog een blogje over :-)


Ondanks alle pijn die dag kon ik toch nog lachen, want ik had mijn nieuwe lipstick op en de zon scheen! // Ik maakte een heerlijke pastasalade voor de barbeque die avond, met rucola, pasta, zongedroogde tomaat, geitenkaas, olijven en een zelfgemaakte dressing.


Eindelijk begonnen in dit boek! Ik kreeg 'm voor m'n verjaardag en ik was er zo blij mee. Echt, mij kun je altijd een boek geven, voor elke gelegenheid, haha! // Ik kocht weer wat spulletjes in de stad. Een groene broek, een notitieboekje, een poeder, een wenkbrauwpotlood en een bak waar ik salades in kan meenemen.

4 opmerkingen:

 1. Leuk notitieboekje! De Essence matte poeder is echt superfijn. Alleen altijd goed aftikken... En bij mij was na de 3e keer er nogal een grote barst in het poeder zelf en opeens wipte de helft eruit. Dus ik had een gigantische pan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!

  Ik heb ook weer een paar notitieboekjes gekocht in de stad vandaag ;). Leuk is dat he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja wasmiddel moest ik ook nog halen voor vakantie, haha goed dat ik het hier zie :)

  BeantwoordenVerwijderen