3 juli 2013

WHAT I'M READING DURING SUMMER


In de zomervakantie lees ik vaak meer boeken dan gewoonlijk. Heerlijk in het zonnetje, aan het zwembad, op het strand of gewoon op de bank: in de zomer heb ik meer tijd en dan zorg ik er altijd voor dat ik een lijstje maak van boeken die ik wil lezen. Dat heb ik nu ook gedaan, ik heb 10 boeken uitgekozen die ik deze zomer wil lezen! Misschien zie je er zelf ook nog wat leuks tussen staan voor je zelf! ;-)

Sylvia Day - Crossfire deel 1, 2 & 3
Ik ben al begonnen aan deze serie en ik moet zeggen dat het liefdevoller is dan 50 Tinten Grijs. Een aanrader als je van romans met een rauw randje houdt. En leuk nieuws voor de fans: er komt ook een deel 4 en 5 (yay!).

Kami Garcia - The Caster Chronicles serie
Ik denk dat veel mensen de film 'Beautiful Creatures' wel hebben gezien. Wat ik zelf interessanter vindt, is dat er een hele boekenserie van is! Deze zomer wil ik ze graag allemaal lezen. In de film vond ik de mysterie en spanning heel leuk en de relatie tussen Lena & Ethan is heel schattig.

Abigail Gibbs - Dinner with a Vampire
In het Nederlands heet dit boek Violet. Ik heb er al meerdere keren over gelezen op boekenblogs en nu is het mijn beurt om het boek te lezen. Het verhaal schijnt spannend te zijn, vol met vampieren en fantasie. 

Rainbow Rowell - Eleanor & Park
Dit boek kwam vooral vaak voorbij bij BookTubers (boek reviewers op YouTube). Volgens mij is het echt zo'n leuk boek wat je in de zomer leest. Het gaat over een stelletje van 16, die er van overtuigd zijn dat hun kalverliefde alles kan overwinnen. Ik ben benieuwd!

Wat zijn jullie van plan te gaan lezen de aankomende maand(en)?

7 opmerkingen:

 1. Dit lijken me echt hele fijne boeken, vooral de laatste, dankjewel voor het delen! Ik lees in de zomer ook altijd veel meer boeken dan normaal, zo fijn om lekker in de zon weg te kruipen op een dekentje op het gras met een wijntje en een goed boek! Ik kreeg afgelopen maandag nog een hele stapel boeken van de buurvrouw, zo lief! Dus ik ben wel even voorzien :D! Ik ga dit lijstje even opslaan dat zodra ik weer boeken nodig heb ik dit even terug kan vinden!

  Ik ben je trouwens gaan volgen via bloglovin, je hebt een leuke blog en echt een hele mooie layout!

  liefs van Rosie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil vooral Inferno uithebben van Dan Brown en dan nog een heleboel andere boeken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zelf ook heel benieuwd naar de Caster Chronicles trilogie! Ik heb gisteren pas de film gekeken en ik vond er eerlijk gezegd niet veel aan :P Ik hoop dat de boeken beter zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook benieuwd naar die crossfire's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik wist niet dat er zelfs nog een deel 5 van de Crossfire-serie komt, nice! Ik heb de eerste drie al gelezen, in tegenstelling tot 50 Shades vind ik dit wel een goede serie met ook echt een verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen