1 juli 2013

JULY FAVORITES #1

Favorite book
 
Nadat ik de 50 Tinten Grijs serie had gelezen, kwam ik op Goodreads deze serie tegen - Crossfire. Ik ben het eerste boek nu aan het lezen en ik moet zeggen dat het tot nu toe beter is dan 50 Tinten Grijs (in de zin van minder dominantie e.d.). Ik heb gewoon elke keer zin om het boek weer te pakken. Heb 'm bijna uit en dan ga ik zeker deel 2 lezen!

Favorite movie
 
Meestal lees ik eerst het boek, waarna ik de film kijk. Met Beautiful Creatures was dit niet het geval. Mijn nieuwsgierigheid overwon en ik keek de film. Ik vond 'm geweldig! Op meerdere blogs heb ik gelezen dat de film minder is dan het boek, dus misschien is mijn mening veranderd nadat ik het boek heb gelezen, maar voor nu kan ik zeggen dat het mijn favoriete film van dit moment is!

Favorite feeling
Het besef dat ik zomervakantie heb! Afgelopen vrijdag was mijn laatste stagedag in groep 4. Het was een leuke dag en ik ga ze wel missen. Gelukkig werd ik nog uitgenodigd om op hun laatste schooldag (17 juli) nog even langs te komen. Dus daar verheug ik me wel op, nog één keer de kinderen zien, haha :-).

Favorite thing to look forward to

In de nacht van 3 augustus op 4 augustus vertrekken mijn vriend en ik weer naar dit mooie plekje - Lazise, Italië. Volgens mij heb ik nog nooit zo'n erge zin gehad om ergens naar toe te gaan. Mijn hart ligt nu eenmaal in Italië en onze vakantie komt nu toch wel dichtbij! Dit jaar mét nieuwe camera, dus verwacht na mijn vakantie veel foto's!

Happy July everyone!

5 opmerkingen:

 1. Oh heerlijk, ik wil ook op vakantie als ik naar buiten kijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga dit jaar ook eindelijk voor de allereerste keer naar Italië (:
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het besef hebben dat je eindelijk zomervakantie hebt, is een heerlijk gevoel! Ik heb ook sinds vandaag vakantie en ik ben zo blij:D!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lijstje en geniet van je zomervakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhh, die boeken ga ik ook eens opzoeken!!

  BeantwoordenVerwijderen