4 december 2013

December, please be good to me


Ik kan het gewoon bijna niet geloven dat 2013 alweer bijna voorbij is. Het leek nog zo kort geleden dat ik op vakantie ging naar het Gardameer, 4 dagen naar Texel ging en dat ik slaagde voor mijn opleiding en begon met de studie HBO-Verpleegkunde. Ik kijk erg uit naar kerst, de gezelligheid met familie en natuurlijk... het eten. Als een echte foodie ben ik nu al op zoek naar gerechten die ik wil gaan koken. Maar wat hoop ik nog meer in december te doen?

In december...
 • Hoop ik het hardlopen weer op te pakken. In de sportschool heb ik alweer 2 keer hardgelopen, maar mijn plan is, om weer eens buiten te gaan lopen. Ik voel me veel beter dan eerst, dus ik moet er voor gaan!
 • Wil ik de kerstboom opzetten. Of course! Als het goed is, ga ik de kerstboom op zaterdag 7 december opzetten. Ik vind dat altijd zo leuk om te doen, het hele huis is dan gelijk een stuk gezelliger.
 • Hoop ik voor iedereen een passend cadeautje te vinden. Ik vind het best moeilijk om te verzinnen wat ik voor familieleden moet gaan kopen, dus tips zijn welkom! ;-)
 • Wil ik me weer net zo inzetten voor mijn studie als ik al deed. Ik heb in de eerste periode allebei mijn tentamens gehaald, dus dat hoop ik in periode 2 ook weer te doen!
 • Ga ik me niet druk maken over de extra kilo's die eraan komen tijdens de kerstdagen. Als ik gewoon sport, met mate eet en ook nog eens geniet dan maak ik me niet druk. Ik ga genieten van de feestdagen!

Ga jij nog leuke dingen doen in december?

5 opmerkingen:

 1. Succes met het bovenstaande lijstje. Genoeg dingen voor mij om naar uit te kijken: kerst, high tea met m'n vriendinnen, meetings met mensen, kerst vieren, in de kerstvakantie vele dagen vrij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bijna ongelofelijk hè, dat het jaar alweer bijna om is. Ik heb vandaag een kerstboom bemachtigd en ga die vanavond versieren met vriendinnen. En warme chocomelk met VET VEEL slagroom.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben een online kerstlijst waarin iedereen zijn wensen kan opschrijven en kan afstrepen wanneer iets is aangekocht. Zo koop je nooit het verkeerde en al helemaal niets dubbel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slim om zo'n lijstje te maken. Door het voor jezelf te visualiseren lukt alles altijd veel beter. Leuke blog heb je :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Buiten hardlopen is nu erg lekker gewoon een keer een stukje gaan en dan wil je niet meer anders

  BeantwoordenVerwijderen