30 december 2013

Recap of 2013: Overview of all months

Save the best for last... En zo ook deze allerlaatste blog van de recap serie. In deze recap of 2013 kijk ik terug op alle maanden van het jaar. Per maand laat ik ongeveer 2 foto's zien. Ik vond het zelf heel leuk om terug te kijken naar de afgelopen maanden, want soms vergeet je sommige dingen gewoon! Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om te bekijken als ik! ;-)
[Januari] In de eerste maand van 2013 stelde ik een aantal doelen voor mezelf op. Of ik die allemaal heb gehaald lezen jullie later! ;-) Ook ging ik lekker aan de slag in de keuken en maakte ik heerlijke geitenkaashapjes met tijm, appel en honing.

[Februari] In februari rende ik voor het eerst 7K, daar was ik heel trots op. Ook lag er nog sneeuw en ging ik fijn naar buiten om te fotograferen. Ik ging met mijn vriend een midweek naar Texel en aan het eind van de maand kregen we een nieuw huisdiertje: baby parkiet Kiki.

[Maart] In maart blikte ik nog een aantal keer terug op mijn tripje naar Texel. Daarnaast maakte ik ook een overheerlijk, veganistisch mango/banaan brood. In maart maakte ik ook heel veel blogjes over blijheid & positiviteit. Blijkbaar was ik die maand heel vrolijk. ;-)

[April] Deze maand begon ik met het sparen van mijn uitzet. De wens om samen te wonen is groot, daarom maakte ik ook een blogje met interieur inspiratie. De lente begon ook al een beetje door te komen en dat maakte me blij! 

[Mei] Deze maand zal ik niet snel vergeten, want in mei kocht ik mijn grote liefde... de Canon EOS 1100D. Ik ben er nog steeds blij mee! Ik maakte die maand dus veel foto's. Daarnaast ging ik ook nog een paar dagen naar Texel. Daar knuffelde ik onder andere met lammetjes en at ik mijn eerste ijsje van 2013.

[Juni] In juni deelde ik mijn kooktips en maakte Angelina van Eunoiastudio een nieuwe blogdesign voor mij. Aan het eind van de maand ging ik shoppen in Utrecht, ik kocht er een aantal leuke dingen en ook bezocht ik voor het eerst de winkel Flying Tiger.

[Juli] In juli kreeg ik officieel te horen dat ik geslaagd was voor de opleiding Onderwijsassistent. Wat was dat een goed gevoel! Ik vierde mijn slagen en verjaardag in één, want op 14 juli werd ik 20. In juli trof ik ook alvast wat voorbereidingen voor mijn vakantie naar Italië. Maar daarnaast nam ik ook lekker de tijd om te relaxen en las ik maar liefst 11 boeken...

[Augustus] In deze maand begon ik met de opleiding HBO-Verpleegkunde aan Hogeschool Leiden. Voor de blog was dit niet zo'n goede maand, want ik ging op vakantie en ik zette maar 3 blogjes online... Ik blikte terug op al het eten wat ik gegeten had in Italië, inclusief overheerlijke foto's. Mmm!

[September] Weer niet zo'n goede maand voor de blog, maar desondanks zette ik wel één van mijn favoriete blogposten online: de foto's van mijn vakantie in Italië. Wat is dat toch heerlijk om terug te zien! In september was ik voornamelijk druk bezig voor mijn nieuwe opleiding.

[Oktober] Ik spaarde weer fanatiek voor mijn uitzet. Ik kocht onder andere dit taartbordje van Blond Amsterdam. Deze maand zat ik trouwens goed in mijn vel, ik was blij! Ook schreef ik over de belangrijkste maaltijd van de dag: het ontbijt. Daarnaast was het soms nog wel eens mooi weer in oktober. Ik maakte een wandeling en nam mijn geliefde spiegelreflex mee!

[November] De maand begon goed, want ik won de Ekoplaza biobox, yay! De doos is nu trouwens bijna leeg, haha ;-). Tussen alle drukte door probeerde ik mijn blog zo goed mogelijk weer op te pakken. Ik schreef onder andere over mijn favoriete make-up producten en ik ontmoette Lauren Kate.
[December] Oh oh december, how I love you. Ik genoot heerlijk van de feestdagen maar blogde ook behoorlijk wat voor mijn doen! ;-) Ik krijg er steeds meer plezier in. Ook maakte ik in deze maand 3 filmpjes die ik op mijn blog plaatste. Kerst vierde ik natuurlijk met mijn lieve vriend, mijn familie en mijn schoonfamilie. Ik kon het niet beter wensen!


En zo is 2013 alweer bijna voorbij. Ik wil jullie in ieder geval bedanken voor het bezoeken van mijn blog en het achterlaten van de leuke reacties. Jullie maken mijn dag altijd beter! ;-)

1 opmerking:

  1. Wat een fijn overzichtje! Ik wens je al het goeds voor 2014!!

    BeantwoordenVerwijderen