10 december 2013

Snapshots // December #1

Inmiddels is het alweer bijna half december, tijd voor een snapshot overzicht! Tot nu toe heb ik in december al heel wat genoten. Ik ben lekker in de weer geweest met recepten en de kerstboom. Daarnaast ga ik natuurlijk nog full time naar school en blog ik ook nog als recensent voor Books & Kisses. Lekker druk dus! Ik verveel me in ieder geval geen moment!

1) Mijn favoriete thee op dit moment, groene thee met kokos! Ik denk dat deze thee ook heel lekker in de zomer is. 2) Risotto for one. Dit was risotto met pesto, ricotta en pijnboompitten. Erg lekker! ;-)

3) Lunchen met vriendinnen van mijn opleiding. We lunchten in Alphen a/d Rijn en ik at een pistolet met warme geitenkaas, prei en pijnboompitten. 4) Dit boek lees ik nu voor Books & Kisses. Ik heb 'm vorig jaar al gelezen, maar speciaal voor kerst lees ik 'm nog een keer!

5) Ja! Eindelijk! Ik vind het nu zo gezellig in huis, vinden jullie dat ook altijd, als je de kerstspullen weer tevoorschijn heb gehaald? 6) Van deze heerlijke appelbollen hebben jullie het recept al kunnen lezen. Met de feestdagen mag ik van mezelf wat meer lekkers dan normaal, haha ;-)

7) Heel, heel blij met mijn nieuwe horloge. In het echt is 'ie meer rosé-goud. En een pluspunt: hij is niet te groot! Bijna alle horloges zijn mij te groot, maar de juwelier haalde er een paar schakels tussenuit. 8) Een broodje mozzarella bij de Hema. Heel simpel, maar zo lekker. Heb er van genoten!

8 opmerkingen:

 1. Allereerst, waar haal je die thee? Heb je het recept van die risotto, wat damn dat ziet er lekker uit. En woon je in Alphen aan den rijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De thee heb ik gekocht bij de Albert Heijn XL! Het recept komt van de site lekkerensimpel.com. Ik woon niet in Alphen, een vriendin van mij wel, vandaar dat we in Alphen gingen eten! ;-)

   Verwijderen
 2. Inderdaad zo gezellig om de kerstspullen weer tevoorschijn te halen! Geeft zo'n leuke sfeer in huis...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat laatste broodje ziet er lekker uit. En thee is altijd goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig horloge! Naar de thee ben ik ook heel benieuwd, hem hem nog nooit gezien eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk overzichtje! En wat heb je een mooi horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's :D Dat boek ziet er wel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's en lekker eten allemaal :-)

  BeantwoordenVerwijderen